Breaking

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Παναθηναϊκός: Άλμα πρόκρισης με την ΑΙΚ στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Άλμα πρόκρισης με την ΑΙΚ στη Λεωφόρο


 
Στο τριφύλλι αναγνωρίζουν ότι τα λάθη δεν συγχωρούνται. Το βίωσαν την περασμένη σεζόν όταν στον πρώτο αγώνα με την Καμπάλα υποτίμησαν την αντίπαλό τους. Κι όταν ήρθε η ρεβάνς της Αθήνας τιμωρήθηκαν όταν και πάλι δεν τελείωσαν τις φάσεις που δημιούργησαν. Οι συνέπειες ενός τραυματικού αποκλεισμού φάνηκαν στην πορεία και κράτησαν μέχρι το τέλος μιας καταστροφικής σεζόν.

Ο Αντρέα Στραματσόνι υποστηρίζει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη. Κάτι όμως που θα φανεί στο γήπεδο. Ο Ιταλός έχει «δείξει» τους δέκα που έχει στο μυαλό του αλλά λείπει από το παζλ ο ενδέκατος, ο οποίος ενδεχομένως θα διαφοροποιήσει και την τακτική προσέγγιση του ματς.

Επικρατέστερο σχήμα με βάση και το τελευταίο (θετικό) τεστ με την Τσβόλε είναι το 4-2-3-1 που θα μετατρέπεται σε 4-4-2. Ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, οι Μέστο, Χουλτ στα άκρα και Μολέντο, Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας, οι Λεντέσμα, Ζέκα θα κινηθούν στον κεντρικό άξονα, ο Μπεργκ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης παίρνοντας βοήθειες από τον Ιμπάρμπο, ενώ μεσοεπιθετικά θα κινηθεί και ο Λουντ.Η ενδέκατη θέση παίζεται μεταξύ Γουακάσο και Βιγιαφάνιες (στο 4-2-3-1) ή του Ιβανόφ εφόσον επιλεγεί σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (3-5-2), όπως συνέβη στο φιλικό με τη Φενερμπαχτσέ.
Αναμφίβολα, ξεχωρίζει η είσοδος του Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος παρότι έχει λίγες προπονήσεις με την ομάδα, υπολογίζεται από τον Στραματσόνι για να βοηθήσει ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βλαχοδήμος Παναγιώτης, Μαρινάκης, Στάικος και Ευαγγέλου.

Όπως και να αγωνιστεί πάντως το Τριφύλλι, το ζητούμενο παραμένει η νίκη δίχως να δεχθεί γκολ προκειμένου να δημιουργήσει τις ιδανικές προϋποθέσεις ενόψει της ρεβάνς της 4ης Αυγούστου στη Στοκχόλμη.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου