Breaking

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Βόμβα Καμπα: Φέρτε παιδίατρο ή κλείνω τη μαιευτική

Από post του κ. Καμπα

image
ΕΠΕΙΓΟΝ
Ακουμπώντας το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΜΑ !
Εφημερίες παιδίατρου στο ΓΝ Κορίνθου Μήνα Αύγουστο 2016.
Για άλλη μια φορά, ειλικρινά με πόνο ψυχής, σας αναγγέλλω τη διαιώνιση της μιζέριας που αυτή τη φορά έχει την πλέον τραγική απόχρωση.

Αγαπητοί φίλοι μου για το μήνα Αύγουστο, η μοναδική επικουρική παιδίατρος, καθότι πρέπει να πάρει την κανονική της άδεια και για σοβαρότατους λόγους υγείας θα εφημερεύει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ παρακάτω ημερομηνίες: 3, 5, 8 και 11 Αυγούστου και πρωινά : 1, 4 και 9 Αυγούστου.
Όπως γίνεται σαφές το Μοναδικό Νοσοκομείο του Νομού το ποίο εφημερεύει καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου σε 24 ωρη βάση, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, το πλέον δύσκολο μήνα , για 23 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.
Να σημειώσω ότι στο ΠΕΔΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, επανήλθε και άλλη παιδίατρος. ΑΡΑ υπηρετούν ΤΡΕΙΣ (3) παιδίατροι-ΔΥΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ.
Κύριε Υπουργέ Υγείας, Κύριε Διοικητά της 6ης ΥΠΕ,  Εκλεκτοί άρχοντες του Νομού (Βουλευτές , Τοπικής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης)  τα ψέματα τελείωσαν. Αποσπάστε Άμεσα τους δύο εκλεκτούς επικουρικούς παιδίατρους του ΠΕΔΥ Κορίνθου στο Νοσοκομείο μας. Σε διαφορετική περίπτωση βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση με την ΕΝΑΡΞΗ της άδειας της παιδιάτρου του Νοσοκομείου μας, να ΑΝΑΣΤΕΙΛΩ τη λειτουργία της Μαιευτικής κλινικής μέχρι την λειτουργία της Παιδιατρικής κλινικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου