Breaking

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

BOMBA!!! Κλείδωσε η ημερομηνία των εκλογών…

ekloges2

Έχει αρκετές ώρες που κυκλοφορεί μια φήμη σχετικά με την ημερομηνία 12 Ιουνίου. Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τρομακτικό, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και περισσότερο με πέρσι το καλοκαίρι, τότε που συνεχώς ήμασταν «ένα βήμα πριν τη συμφωνία», αδειάζαμε τα αποθεματικά των ταμείων, ψάχναμε τις τσέπες μας, παίζαμε το chicken game και πετούσαμε το μπαλάκι στο λαό (αδιαφορώντας στην πραγματικότητα για τη γνώμη του).
Αν θα μπορούσα να διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη, θα έλεγα πως τη φήμη για την 12η Ιουνίου την διακινεί η κυβέρνηση, που είναι μανούλα στις φήμες και τα κόλπα – που όμως, κατά σατανική σύμπτωση, πάντα της γυρίζουν μπούμερανγκ.
Πάντως η φημολογία, σα σπασμένο τηλέφωνο, μεταδίδεται στα social media και στόμα με στόμα, και όλοι έχουν «κάποιο γνωστό που μου είπε ότι σίγουρα θα στηθούν κάλπες» ή κάποιον γνωστό γνωστού «που δουλεύει στον Άρειο Πάγο και είδε με τα μάτια του τα έγγραφα!».
Κι έτσι, για να το παίξει έξυπνος ο ένας στον άλλον, αναμεταδίδει εμπλουτισμένες με προσωπικές πινελιές τις φήμες… Πρώτα μου ήρθε ένα επείγον (;!) ημέιλ από την ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Δ.Τ. 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΕΡΓΙΝΑ TV 23 Ιουνίου 2016… Ημερομηνία σταθμός για την επόμενη μέρα της Ευρώπης. Ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα στη Βρετανία για την παραμονή ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο πρωθυπουργός της χώρας, Ντέιβιντ Κάμερον, ήδη έχει επιδοθεί σε μία πρωτοφανή κούρσα ενημέρωσης. Οι Ευρωπαίοι παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις… Όλα αυτά όμως μέχρι πριν τις νέες αποφάσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που αποκαλύπτει κατά αποκλειστικότητα η εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» και ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος.
Στις 12 Ιουνίου , έντεκα ημέρες νωρίτερα ,ο Αλέξης Τσίπρας , με μια νέα κίνηση ματ …ετοιμάζεται να αναστατώσει πρώτος την σκακιέρα της Ευρώπης οδηγώντας και πάλι τους Έλληνες στις κάλπες για δημοψήφισμα με το ξεκάθαρο ερώτημα «ευρώ ή δραχμή;» Οι προετοιμασίες παρασκηνιακά είναι εντατικές καθώς η κυβέρνηση βρίσκεται υπό ασφυκτικό κλοιό λόγω των νέων μέτρων που θα επιχειρήσει να περάσει μέσα από την ελληνική βουλή και νιώθει τον χρόνο παραμονής της στην εξουσία να μετρά αντίστροφα…
Φέτος μάλιστα τα σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ,στις 10 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή , αντί για την Τετάρτη 15 Ιουνίου ,προκειμένου να εναρμονιστούν στο όλο κλίμα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες….στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Για εκλογική αναμέτρηση μας προετοιμάζουν και άλλα έγκυρα μέσα όπως το σάιτ ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ, αλλά το Planet Greece λέει πως έχει και έγγραφα και “αποδείξεις»!
ekloges1
«Το έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα το Planet-Greece αποδεικνύει ότι ήδη έχουν γίνει, μέσω του υπουργείου Εσωτερικών, όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι των συστημάτων ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή της διαδικασίας μετάδοσης των αποτελεσμάτων. Ο έλεγχος εκλογικής ετοιμότητα πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου και σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτουμε ο μηχανισμός φαίνεται ότι είναι έτοιμος.
Αυτο ειναι το έγγραφο εκλογικής ετοιμότητας, που παρουσιάζει αποκλειστικά το Planet-Greece:»
ekloges
(Αν βρείτε σ’ αυτή τη σελίδα όσα ισχυρίζεται περί ελέγχου συστημάτων κλπ το Planet Greece, γράψτε μου!)
Λίγο μετά είδα πως η Χρυσιήδα Δημουλίδου μοιράστηκε αυτό, σαν να είναι τετελεσμένο γεγονός.
Το Δημοψήφισμα είχε οριστικά μετατραπεί σε βουλευτικές εκλογές.
dimoulidou
Έκτακτο: Εκλογές 12 Ιουνίου 2016 Pressroom Ειδήσεις.
Πηγές αναφέρουν ότι δόθηκε εντολή στον Άρειο Πάγο να προετοιμάσουν καταλόγους, και η ημερομηνία των εκλογών θα είναι 12 Ιουνίου 2016. Αν ισχύει η πληροφορία μάλλον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προλάβει να ψηφίσει το ασφαλιστικό, το κακό είναι ότι πάλι ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει τις επιπτώσεις (4 εκλογές σε λιγότερο από 1,5 χρόνο!).
Ποιες πηγές; Η «δημοσιογραφία» των πολιτών; Δόθηκε αλήθεια σαββατιάτικα εντολή να προετοιμάσουν οι Αρειοπαγίτες τους καταλόγους, ενάμιση μήνα πριν; Πάλι διαρρέει άραγε η κυβέρνηση φήμες για να φοβηθούν οι δανειστές και να υποχωρήσουν; Συνδυάζοντας τις -ανυπόστατες μέχρι στιγμής και απ’ όσο ξέρουμε- φήμες με τις νέες αλλοπρόσαλλες δηλώσεις Τσίπρα και Καμμένου (ο πρώτος είπε πως είμαστε ένα βήμα απ’ την ανάκαμψη (!) κι ο δεύτερος -που είχε προβλέψει πως την Πρωτομαγιά σωζόμαστε- τώρα λέει ότι έρχονται καλύτερες ημέρες από το καλοκαίρι), μπορούμε να κάνουμε διάφορες εικασίες. Καμία, δυστυχώς, δεν είναι καλή…
Άρης Δημοκίδης/lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου