Breaking

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αθλητής, τελωνειακός και… εκβιαστής! Αυτός εκβίαζε την επιχείρηση μάντρας αυτοκινήτων


Επανερχόμαστε σε χθεσινή ανάρτηση με τίτλο: «ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η καταγγελία της ιδιοκτήτριας επιχείρησης μάντρας αυτοκινήτων για τον εκβιασμό των τελωνειακών υπαλλήλων» -(δείτε εδώ την ανάρτηση)

Σήμερα στη zougla.gr αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: «Αθλητής, τελωνειακός και… εκβιαστής! Αυτές είναι οι τρεις βασικές ιδιότητες ενός εκ των τριών συλληφθέντων στελεχών του υπουργείου Οικονομικών οι οποίοι την περασμένη βδομάδα πιάστηκαν επ” αυτοφώρω να ζητούν από ιδιοκτήτρια επιχείρησης μάντρας αυτοκινήτων 1.000 ευρώ προκειμένου να μην κόψουν πρόστιμο κατά τη διάρκεια ελέγχου.
Ο λόγος για τον Π.Ρ., τον ψηλό τελωνειακό, ο οποίος, εκτός από τα πρόσφατα μπλεξίματα του με τηΔικαιοσύνη, είχε μπλεξίματα και με τον πρώην προπονητή του στο βόλεϊ, κ. Βασίλη Ξεροβάσιλα, όταν αρνούμενος να αποχωρήσει από την ομάδα της Παλλήνης τον απείλησε κρατώντας… πιστόλι.
Ειδικότερα, ήταν τέλη Μαρτίου 2015, όταν ο Π.Ρ. επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον καλαματιανό προπονητή του.
Είχε προηγηθεί η απόφαση του Ξεροβάσιλα να διώξει τον αθλητή από την ομάδα της Παλλήνης για πειθαρχικό παράπτωμα. Αρχικά ο Π.Ρ. καλούσε στο τηλέφωνο τον Ξεροβάσιλα για να του ζητήσει το λόγο αλλά ο τελευταίος δεν του απαντούσε και έτσι ο αθλητής έξαλλος πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας για να ζητήσει το λόγο.
Τον απείλησε με πιστόλι
Από κουβέντα σε κουβέντα τα αίματα άναψαν, ο Π.Ρ. γρονθοκόπησε τον Ξεροβάσιλα και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων. Το επεισόδιο, όμως, πήρε και άλλες διαστάσεις όταν ο αθλητής μετά τον ξυλοδαρμό του προπονητή απείλησε να βγάλει πιστόλι.
Όπως ήταν λογικό, στη θέα του… περιστρόφου κάποιοι πανικοβλήθηκαν, ενώ οι πιο ψύχραιμοι έπεσαν πάνω στον αθλητή για να μην πραγματοποιήσει την απειλή του. Ο Ξεροβάσιλας σοκαρισμένος πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του αθλητή του.
Κύκλοι του αθλητικού συλλόγου, μιλώντας στο zougla.gr, δεν θέλησαν να σχολιάσουν εκτενώς το περιστατικό, προσθέτοντας ότι η συνέχεια πρόκειται να δοθεί στα δικαστήρια.
Ζητούσαν 1.000 ευρώ για να μην κόψουν πρόστιμο
Όσον αφορά στην υπόθεση εκβιασμού, όπως κατήγγειλε η γυναίκα-θύμα των ελεγκτών, κατά τη διάρκεια ελέγχου, τα στελέχη του ΥΠΟΙΚ απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ για να μην βεβαιώσουν παράβαση και επιπλέον ένας από αυτούς την αγορά εμπορεύματος σε μειωμένη τιμή.
Στην κατοχή του 39χρονου αθλητή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, ένας σουγιάς και ένα γκλόμπ. Να σημειωθεί ότι οι τρεις συλληφθέντες τελωνειακοί ανήκαν σε υπηρεσία που σχετιζόταν με τον έλεγχο της διαφθοράς στην συγκεκριμένη υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου