Breaking

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Άξια στον Θρόνο της η Σπάρτη


Άξια στον Θρόνο της η Σπάρτη
Decrease Font Siz
 Με Χρυσό σκόρερ τον Νίκολα Βιγιαφάνε η ΑΕ Σπάρτης νίκησε μέσα στην Βάρδα με 1-0 και ξέφυγε με 3 πόντους μόνη πρώτη στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.Ο Αργεντίνος χρίστηκε σκόρερ για 3η φορά σε 4 παιχνίδια και χάρισε στην ομάδα ενα ακόμα πολύτιμο τρίποντο που φέρνει πιο κοντά τον στόχο της ανόδου.

Μαζί βέβαια με τον σκόρερ όλοι οι ποδοσφαιριστές αξίζουν συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια και την σημαντική εκτός έδρα νίκη.
Ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση της Α.Ε. Σπάρτη στην έδρα του ΠΑΟ Βάρδας έδωσαν οι περίπου 150 φίλοι των Λακώνων που δεν σταμάτησαν λεπτό να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ στο φινάλε αποθέωσαν τον Σωτήρη Αντωνίου και τους παίκτες του φωνάζοντας: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές!».
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ: Σούλης, Πολίτης, Αγορίδης, Νικολόπουλος, Λουρμαδέας, Αποστολόπουλος, Γ. Πολίτης, Γ. Γκάτσης, Ντόμα, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης.
Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Γέσιτς, Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Βιγιαφάνε (70′ Μπιταξής), Ηλιόπουλος (83′ Κρεββατάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου