Breaking

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Όταν τα παιδία παίζει......Εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία – Θα σου κάνω αγωγή

Εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία – Θα σου κάνω αγωγή
Decrease Font SizeIncrease Font Siz
 Το άγριο επεισόδιο μεταξύ Βενιζέλου-Καμμένου πυροδότησε ένταση σε όλη την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, επιχείρησε να ηρεμήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος διαμαρτύρονταν έντονα για τους υπαινιγμούς που άφησε στην ομιλία του.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αντέδρασε έντονα όταν είδε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πιάνει από τον ώμο τον Ευ. Βενιζέλο: «Σταμάτα» είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Κωνσταντινέας απάντησε με έντονο ύφος: «Εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία, με τα δικά μου τα λεφτά ως Έλληνα φορολογούμενου σε έστειλε το ΠΑΣΟΚ να σπουδάσεις». Για να απαντήσει ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Θα σου κάνω αγωγή».
Λίγο αργότερα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι θα καταθέσει αγωγή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό συκοφάντη».
«Ο κ Κωσταντινέας(Βουλ ΣΥΡΙΖΑ)με κατηγόρησε στην ολομέλεια οτι σπούδασα με κομματική υποτροφία! Πολιτικός συκοφάντης! Αύριο θα καταθέσω αγωγή» έγραψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Κωνσταντινόπουλος σε Κωνσταντινέα: «Άντε ρε λαμόγιο να σφυρίξεις σε κανένα γήπεδο»
Λίγη ώρα μετά ο Πέτρος Κωνσταντινέας τόνισε από τον λογαριασμό του στο Facebook ότι «O K KΩNΣTANTINOΠOYΛOΣ (BOYΛEYTHΣ ΔHM. ΣYMΠAPATAΞHΣ), ΣTH ΠPOΣΠAΘEIA MOY NA KATEYNAΣΩ THN ENTAΣH TOY K. BENIZEΛOY, EIΠE AΠEYΘYNOMENOΣ ΣE EMENA XΩPIΣ NA AΣXOΛHΘΩ MAZI TOY “ANTE PE ΛAMOΓIO NA ΣΦYPIΞEIΣ ΣE KANENA ΓHΠEΔO!” (ΠOΛITIKOΣ ΠOΛITIΣMOΣ)Για του λόγου το αληθές!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου