Breaking

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ: 4ο τουρνουά mini Volley –Δείτε ποιες ομάδες θα συμμετέχο


-Tο τουρνουά είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Ευθύμιου Κανελλόπουλου…
Από τον ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (βόλεϊ) αναφέρεται:  «Ο ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για την ανάπτυξη και την διάδοση του αθλήματος του βόλεϊ και έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπειρία τέτοιων διοργανώσεων , για άλλη μια χρονιά διοργανώνει το 4ο τουρνουά mini & baby Volley 2016.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» με ώρα έναρξης στις 10.00 π.μ.
Φέτος το τουρνουά είναι αφιερωμένο στην μνήμη του μέλους και φίλου του Παμβοχαϊκού Ευθύμιου Κανελλόπουλου, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από κοντά μας  πριν δύο χρόνια.
Το τουρνουά θα ξεκινήσει με το baby volley στο οποίο θα συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 5 εως 9 ετών και θα συνεχισθεί με το mini volley με παιδιά ηλικίας από 10 έως 12 ετών.
Θα συμμετάσχουν οι ομάδες, ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ,ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ,Γ.Ε.Ν.ΝΑΥΠΛΙΟΥ,Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ,ΠΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ.
Στόχος του Συλλόγου είναι  να γεμίσει το γήπεδο με τις χαρούμενες φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών που μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση σιγά σιγά να μαθαίνουν αυτό το όμορφο άθλημα.
Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός καλεί όλους τους τους φίλους του μικρούς και μεγάλους να  παρακολουθήσουν το τουρνουά και να συμμετάσχουν στην χαρά μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου