Breaking

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Δείτε ΦΩΤΟ από το γάμο της απόλυτης χλιδής Ρώσου μεγιστάνα! Το νυφικό στοίχισε 25 εκατ. ευρώ! Είχε καλεσμένους μέχρι και σταρς επί πληρωμή!

Δημοσιεύθηκε: 28/03/2016 

ga4

Ο πιο υπερπολυτελής γάμος της χρονιάς έγινε χτες στη Μόσχα, όπου ο Ρώσος μεγιστάνας που το περασμένο χρόνο «σκαρφάλωσε» στην κορυφή λίστα του Forbes με περιουσία που εκτιμάται στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια, πάντρεψε τον δευτερότοκο γιο του.

Ο γάμος-όνειρο είχε τα πάντα. Διάσημους, διαμάντια, χλιδή, και μία τεράστια γαμήλια τούρτα.
Τα βλέμματα όλων τράβηξε φυσικά η νύφη, η οποία εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό κεντημένο με πολύτιμε πέτρες που κόστισε 25 εκ. Ρούβλια και ήταν του οίκου Ellie Saab. Η τιάρα που κοσμούσε το κεφάλι της νύφη άξιζε 5 εκ. Ευρώ, ενώ για το χτένισμα και το μακιγιάζ της δαπανήθηκαν περίπου 15.000 ρούβλια. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το νυφικό της Ρωσίδας καλλονής ζύγισε 25 κιλά και γι΄ αυτό στην γαμήλια τελετή περπατούσε με πολύ αργά και σταθερά βήματα, στηριζόμενη πάντα στον άντρα της.Στη συνέχεια, όμως, την παράσταση έκλεψε η pop star, Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία αμείφθηκε με 5.000.000 ευρώ από τον Ρώσο μεγιστάνα. Η ίδια δεν πήγε μόνη της, αλλά το παρών έδωσαν η Μπιγιονσέ, ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και ο Έλτον Τζον ο οποίος έλαβε 7.000.000 ευρώ, για να δώσει το παρών στο πάρτι.
Tο γαμήλιο πάρτι έγινε σε ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια της Μόσχας, το «Safisa», το οποίο στολίστηκε με τριαντάφυλλα για τον πολυτελή γάμο.
Η γαμήλια τούρτα είχε ύψος περίπου 2, 5 μέτρα, ενώ οι καλεσμένοι απήλαυσαν άφθονο χαβιάρι και σούσι.
ga1 ga2 ga3 ga5 ga6 ga7 ga8 ga9 ga10 ga11 ga12 ga13 ga14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου