Breaking

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Με Κρισάφη το Δερβένι, 2-1 τον Πέλοπα Κιάτου

Με Κρισάφη το Δερβένι, 2-1 τον Πέλοπα Κιάτου

Τη νίκη κατάφερε να πάρει ο Αστέρας Δερβενίου, ο οποίος επιβλήθηκε του Πέλοπα Κιάτου με 2-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κλόντι Κρισάφη, που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.
Στο 1ο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να πατούν καλύτερα και εκτός από το 0-1 που σημείωσαν με τον Μπούκη (27’) είχαν και πολύ καλές στιγμές με τον Πράττο για ένα ακόμα τέρμα.
Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από φάουλ του Μετεβελή, ο Μιχαλόπουλος χωρίς να το θέλει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ριζάι.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο 60’ μετά από κόρνερ του Μετεβελή, ο Κριάφη με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια
Ο Πέλοπας «άγγιξε» το 1-2 αλλά το πλασέ του Πράττου, έφυγε άουτ.
Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Δερβενίου πίεσε αρκετά, είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μετεβελή, για να φτάσει τελικά στο 2-1 (88’), με κοντινό πλασέ του Κρισάφη, μέσα σε αποθέωση.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Τάλλιος, Παππάς, Μετεβελής, Βασιλάρης, Μαγγίνας, Τάφα (87’ Λιθοξόου), Κακογιάννης, Αντωνόπουλος, Τόλιας (59’ Χαφούς, 64’ λ.τρ. Πεθαίνος), Κουτρούλης, Κρισάφη

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Ριζάι, Μαστρογιαννόπουλος, Μιχαλόπουλος, Νάκος, Δάνης, Γκάμπριελ, Πιλιαφάς (58΄Παπαβασιλείου), Μπούκης (λ.τρ. 74’ Φραγκόπουλος), Σελλάς, Πράτος, Κόσκο (58’ Καλλάς)
asterasderveniou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου