Breaking

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Κορυφαίο στέλεχος ΝΔ αποκαλύπτει : «Ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές στις…»



Τι αποκάλυψε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ για Τσίπρα και εκλογές....
«Όλα είναι πιθανά και τα πάντα μπορεί να συμβούν».Με αυτή τη φράση απαντά ανώτατο στέλεχος της ΝΔ όταν του τίθεται το ερώτημα τι μπορεί να γίνει στη χώρα το επόμενο διάστημα.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα «στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη κυρίαρχη είναι η άποψη, ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ικανός για κάθε σενάριο.
Στην ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια και δεν αποκλείουν να έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, λόγω της κρίσης στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, καθώς το ζήτημα πλέον της αξιολόγησης της πορείας του τρίτου μνημονίου πέρασε σε τρίτη μοίρα.
Την ίδια στιγμή η στάση της κυβέρνησης που, όπως λένε από τη ΝΔ, αντί να ακολουθεί συναινετική στάση προκαλεί και επιζητά ένταση, προκαλεί ερωτηματικά και στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη κυρίαρχη είναι η άποψη, ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ικανός για κάθε σενάριο.»
Γι’ αυτό το λόγο, ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει σημάνει συναγερμό και έθεσε το κόμμα σε συναγερμό για εκλογές, όσο και εάν αυτό ακούγεται παράδοξο, καθώς αξιολογούνται με ιδιαίτερη σοβαρότητα οι πληροφορίες που φθάνουν στη ΝΔ για εκλογικό αιφνιδιασμό και κάλπες την Κυριακή των Βαΐων, 24 Απριλίου.
Διαβάστε ποια είναι τα κρυφά σχέδια Τσίπρα-Καμμένου για τις εκλογές και τι ετοιμάζει στονεκλογικό νόμο ο Τσίπρας για να παραμείνει στην Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου