Breaking

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Tα Ελληνικά ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ και τα Ρώσικα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ άκρως επικίνδυνα για το τουρκικό δαιμόνιο

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015


ΠΑΝ


Δυο μεγάλες εορτές της Χριστιανοσύνης σε δύο ομόδοξους λαούς ωριμάζουν τον τούρκικο δαιμόνιο να κάνει παλαβομάρες.
Αντεύχομαι αλλά η επικαιρότητα και η ανάλυση των γεωπολιτικών  γεγονότων στοχοποιεί το χρονικό αυτό  διάστημα ίσως με απόκλιση κάποιων ημερών.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ των ΡΩΣ εδώ και πολύ καιρό φόρεσε την στρατιωτική της Πανοπλία.
Αλλά και  η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ που τα ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στο Αγιώνυμο Άθωνα  συμπίπτουν με τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στην Ρωσία …
ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ την δικιά της ΝΟΤΑΜ  στα τουρκικά δαιμόνια στο ΑΙΓΑΙΟ  όταν θα το ευλογεί με την φυσική της παρουσία σύμφωνα με το τυπικό εκείνων των ημερών στην προβλήτα της Ι. Μ των ΙΒΗΡΩΝ.
Η τουρκική αλεπού με τα βυτιοφόρα του κλεμμένου πετρελαίου στην Συρία και το Ιράκ έχει ρεζιλευτεί διεθνώς και έχει βάλλει την ουρά στα σκέλη σε αυτήν την αιματοποτισμένη περιοχή.
Και πώς να μην την βάλλει;
ΜΟΣΧΑ, 27 Δεκεμβρίου – RIA Novosti.  Τα Αντιαεροπορικά S-400, τα οποία  η Ρωσία  έχει αναπτύξει στην Συρία τον Νοέμβριο έχουν βελτιώσει την ασφάλεια του εναερίου χώρου της  δήλωσε ο υπεύθυνος των αντιστοίχων τέτοιων αεροπορικών και διαστημικών συστημάτων   της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συνταγματάρχης Βίκτωρ Bondarev στην Vesti.ru.
Ο διοικητής δήλωσε ότι τα  αντιαεροπορικά S-400, τα οποία  έχουν αναπτυχθεί στη Συρία στα τέλη Νοεμβρίου, «αποκατέστησαν  την τάξη στον εναέριο χώρο της χώρας».
Άρα έγινε πράξη αυτό που είπε ο κ. Πούτιν στους Τούρκους στις 17  Δεκεμβρίου ¨ΤΟΛΜΉΣΤΕ ΤΏΡΑ να πετάξετε δίχως ατιμωρησία στον εναέριο χώρο της Συρίας¨
ΚΑΙ φυσικά ισχύει πλέον αυτό που αρθρογραφήσαμε στις 6 Νοεμβρίου ότι με τα αντιαεροπορικά S-400 ¨στεγανοποιήθηκε¨ και ο εναέριος χώρος της Κύπρου.
¨Απόσταση ρωσικής αεροπορικής βάσης στην Λατάκεια στην τοποθεσία Hmeymim και ΠΑΦΟΥ στην Κύπρο = 298 περίπου χιλιόμετρα.
¨Η Ρωσία κάτω από άκρα μυστικότητα μετέφερε αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf και το πανίσχυρο πυραυλικό σύστημα Club-K, τους «δολοφόνους των αεροπλανοφόρων» στη Συρία δημιουργώντας μια αδιαπέραστη «no-fly-zone» δείχνοντας πως ήρθε για να μείνει στη Μέση Ανατολή.
Το S-400 μπορεί να προσβάλλει σε απόσταση 400 χιλιομέτρων αεροδυναμικούς στόχους και σε απόσταση 60 χιλιομέτρων – τακτικούς βαλλιστικούς στόχους που πετούν με ταχύτητα ως 4,8 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, ιπτάμενους πυραύλους, αεροσκάφη τακτικής και στρατηγικής αεροπορίας μαζί και τα κατασκευασμένα με την τεχνολογία «στελς», καθώς επίσης και κεφαλές βαλλιστικών πυραύλων.
Μάλιστα, ο εντοπισμός των στόχων είναι δυνατός σε απόσταση ως 600 χιλιόμετρα.
Οι πύραυλοι του S-400 μπορούν να προσβάλλουν στόχους που πετούν σε χαμηλό ύψος 5 μέτρων¨
Έτσι το τουρκικό δαιμόνιο εγκαταλείπει τα κόλπα στην περιοχή αυτή και αποφασίζει να έλθει βορειότερα.
ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ  στο Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο θα ξεσαλώσει…
¨Οι αρμόδιες ελληνικές αρχές Πολιτικής Αεροπορίας με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσαν νωρίς το απόγευμα χαρακτηρίζουν άκυρες και ανίσχυρες τις τρεις τουρκικές ΝΟΤΑΜ που προκλητικά δεσμεύουν μεγάλες περιοχές στο Αιγαίο και για διάστημα μάλιστα 12 μηνών.
Συμφώνα με τις ελληνικές ΝΟΤΑΜ Α2642/15, Α2641/15 και Α2640/15 οι τουρκικές αναγγελίες είναι παράνομες και χωρίς ισχύ (Null and Void) καθώς για το FIR Αθηνών μόνες αρμόδιες είναι οι ελληνικές αρχές για την έκδοση ΝΟΤΑΜ, ενώ οι συντεταγμένες που έχει δώσει η Άγκυρα επικαλύπτουν και «περιοχές εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας», ενώ επίσης επισημαίνεται ότι επηρεάζονται οι διεθνείς αεροδιάδρομοι R19 και L995, καθώς και η εσωτερική εναέρια κυκλοφορία.
Σε ό,τι αφορά μάλιστα την περιοχή που έχει δεσμεύσει η Τουρκία στο Βόρειο Αιγαίο, οι ελληνικές αρχές επισημαίνουν ότι επηρεάζονται ο διεθνής αεροδιάδρομος G33 και ο ΤΜΑ(Terminal Control Area) του αεροδρομίου της Λήμνου.
Αυτές βεβαίως είναι οι συνήθεις αντιδράσεις των αρμόδιων υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας, αλλά βεβαίως δεν ανατρέπουν την κατάσταση που μονομερώς επιβάλλουν ντε φάκτο στο Αιγαίο οι Τούρκοι, ούτε φυσικά δίνουν απάντηση στο μείζον θέμα που έχει εγερθεί και είναι καθαρά πολιτικό, και αφορά στο πως η κυβέρνηση προχώρα ολοταχώς για συνομιλίες με την Άγκυρα ,όταν η άλλη πλευρά επιχειρεί να επιβάλλει με τετελεσμένα την δική της ατζέντα διεκδικήσεων.
Σωστά αντέδρασαν οι Ελληνικές αρχές αλλά το δαιμόνιο μυρίστηκε ότι είμαστε όχι  μόνο οικονομικά αλλά και   ακάλυπτοι από άλλες πλευρές .
Το τούρκικο δαιμόνιο έχει εκείνες τις μέρες και την δοκιμασία των ΡΩΣΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και ετοιμάζεται από τώρα.
¨Ο αυτοανακηρυχθείς αρχηγός των Τατάρων της Κριμαίας και επίσης ένας εκ των σαμποτέρ και υπεύθυνος για το ενεργειακό μπλακάουτ της Κριμαίας ανακοίνωσε ότι το τουρκικό υπουργείο άμυνας τους βοήθησε να οργανωθούν και να σχηματίσουν το τάγμα των Τατάρων για να αναλάβει επιθέσεις δολιοφθοράς
Το Σάββατο, ο συντονιστής της «δράσης πολιτών για τον αποκλεισμό της Κριμαίας» Λενούρ Ισλιάμωφ, δήλωσε ότι το τουρκικό ΥΠΑΜ θα ενισχύσει το τάγμα εθελοντών που συστήνεται στην Ουκρανία με την ονομασία «Majlis of Crimean Tatars» και που τώρα βασίζεται στις δωρεές απλών ανθρώπων:
«Τουλάχιστον 560 άνδρες έχουν ενσωματωθεί στο τάγμα και ζητάμε από την Ουκρανία να μας αφήσει να οργανώσουμε ένα τάγμα με την εθνότητά μας.
Την Παρασκευή θα παραλάβουμε την πρώτη παρτίδα των τουρκικών στρατιωτικών στολών. Παραλαμβάνουμε 250 στολές, και ζευγάρια αρβύλες.¨
Η ΠΑΝΑΓΙΑ των ΡΩΣ εδώ και πολύ καιρό φόρεσε την στρατιωτική της Πανοπλία.
Αλλά και  η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ που τα ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στο Αγιώνυμο Άθωνα  συμπίπτουν με τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στην Ρωσία …

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2012 – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΙΒΗΡΩΝ
ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ την δικιά της ΝΟΤΑΜ  στα τουρκικά δαιμόνια στο ΑΙΓΑΙΟ  όταν θα το ευλογεί με την φυσική της παρουσία σύμφωνα με το τυπικό εκείνων των ημερών στην προβλήτα της Ι. Μ των ΙΒΗΡΩΝ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου