Breaking

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Εύκολα ο Αστέρας Δερβενίου, 2-0 τον Κύψελο

Εύκολα ο Αστέρας Δερβενίου, 2-0 τον Κύψελο

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Αστέρας Δερβενίου, ο οποίος πήρε τη νίκη με 2-0 επί του ουραγού Κύψελου, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη τη διάρκεια την υπεροχή, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αν και ήταν και επιπόλαιοι σε πολλές περιπτώσεις.
Στα πρώτα λεπτά οι Πεθαίνος και Αντωνόπουλος, δεν κατάφεραν να σκοράρουν, κάτι που πέτυχε ο Χαφούς (24’) με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μετεβελή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να κοντρολάρει μέσα στην περιοχή, αλλά ο Μπάτσης προσπαθώντας να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 2-0.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, οι Αλούσι, Πρίφτης και Χαφούς προσπάθησαν να σημειώσουν κάποιο ακόμα τέρμα, χωρίς επιτυχία, με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμείνει αναλλοίωτο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Στεφάνι, Κουτρούλης, Λιθοξόου, Κακογιάννης, Μπαλής (46’ Τάφα), Μετεβελής, Αντωνόπουλος, Αλούσι, Πεθαίνος (80’ Μελισσαρόπουλος), Χαφούς, Μερκούρης (56’ Πρίφτης)

ΚΥΨΕΛΟΣ: Ντάσης Π., Παπανικολάου, Βακάλογλου, Σπηλιώτης, Αμπατζής (81’ Ντάσης Γρ.), Μπάτσης, Βάσσης, Στριμενόπουλος, Δήμας, Κουρούμπαλης, Κυρέζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου