Breaking

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

«Καθάρισε» ο Σαλαπάτας, 0-4 ο ΑΟΖ την Ελλάς Βέλου


«Καθάρισε» ο Σαλαπάτας, 0-4 ο ΑΟΖ την Ελλάς Βέλου

Με τον Τέλη Σαλαπάτα να σημειώνει χατ τρικ, ο ΑΟ Ζευγολατιού επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ελλάς Βέλου με 0-4 και πλέον περιμένει τον πρωτοπόρο Παννεμεατικό, στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν ως υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο τους τον Γιάννη Νούλα, ήταν καλύτεροι και έφτασαν στην επικράτηση, δίκαια.
Ο Σαλαπάτας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ, με τον Ζήση να σημειώνει το 0-2 και να δίνει «αέρα» δύο γκολ στους νταμπλούχους.
Στην επανάληψη, η Ελλάς Βέλου έχασε με τραυματισμό τον Ηλία Κουρούμαλη, πέρασε ως αλλαγή ο Τάλιος κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος όμως αποβλήθηκε καθώς υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι στον Ζήση, με αποτέλεσμα να συνεχίσει ως τερματοφύλακας, ο Γιακούπι.
Ο Σαλαπάτας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και πέτυχε το 0-3, αν και ο Γιακούπι έπεσε στη σωστή γωνία.
Από εκεί και πέρα έγινε ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση για την ομάδα του Βέλου και ο Τέλης Σαλαπάτας με το 3ο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 0-4, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη του ΑΟΖ και ανεβάζοντας την ψυχολογία της ομάδας του, ενόψει της συνέχειας.
Σύντομα και video
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κουρούμαλης, Κόρρο, Σαββίδης, Ρούπας, Μαρτίνος, Δελής, Αντωνόπουλος Χ., Αράπι, Αναστασιάδης, Γιακούπι, Πολυδωρόπουλος
Έπαιξαν και οι: Τάλιος, Σούλι Α., Κουτσουμπέλας
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Μητσόπουλος, Βελέντζας Δ., Σπυρόπουλος, Μαλαχάτης, Γκαρμίρης, Παινέσης, Ζάρκος, Μπούκης, Κόσκος, Ζήσης, Σαλαπάτας

Έπαιξαν και οι: Χουσελάς Π., Ξύδης, Πατσιός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου