Breaking

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μια ληστεία στον Ασπρόπυργο απαιτεί την προσοχή σου

Rio police
Σήμερα στις τέσσερις στα ξημερώματα έγινε μια ληστεία σε οικεία ενός Έλληνα, που βρίσκεται μέσα σε αγρόκτημα, στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής.  
Σκοπός της ληστείας ήταν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα στο σπίτι της οικογένεια.  Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτή καθ΄αυτή η ληστεία, άλλωστε ληστείες γίνονται σωρηδόν κάθε μέρα, σε όλη τη χώρα και περνάνε και απαρατήρητες.
Αυτή η ληστεία είχε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα!
Συμμετείχαν ΔΕΚΑ δράστες. Και οι ΔΕΚΑ ήταν οπλισμένοι, σαν αστακοί, οργανωμένοι σαν ομάδα και κινούνταν με συγκεκριμένες κινήσεις!
Εν τέλη η ληστεία αποτράπηκε, γιατί αν και μεσήλικες οι ιδιοκτήτες του σπιτιού (τρία αδέλφια), μέσα τους ρέει το ελληνικό πνεύμα και είχαν προνοήσει να έχουν από κοντά από μια καραμπίνα. Έτσι λοιπόν οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Αλλά και η φυγή τους, έγινε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, δεν ήταν άτακτη και δεν άφησαν κανένα ίχνος πίσω τους.
Και τώρα ερωτώ: Άρχισαν οι οργανωμένες ομάδες δοκιμές; Αν ισχύει αυτό, στο δυσμενές σενάριο της πλήρους εσωτερικής ανωμαλίας, εσύ που κοιμάσαι όρθιος ακόμα, λυπάμαι φίλε, αλλά την πάτησες.
Επαναλαμβάνω, αυτό το περιστατικό πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις, δεν είναι ένα απλό ή μεμονωμένο περιστατικό. Προχθές σας αναδημοσιεύσαμε από τοπική ιστοσελίδα της περιοχής των Άνω Λιοσίων, ότι ομάδες τσιγγάνων την πέφτουν σε σπίτια, οργανωμένοι σε ομάδες των 4ων και 5 ατόμων.
Στο χωριό μου λένε «ο γύφτος στην αναμπομπούλα χαίρεται» και η αναμπομπούλα είναι τώρα και είναι εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου