Breaking

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Aποφυλακίστηκε ο Παπαγεωργόπουλος


Ύστερα από 29 μήνες στη φυλακή, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλοςαποφυλακίστηκε την Τρίτη με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος πέρασε ελεύθερος από τις πύλες των φυλακών Διαβατών συνοδεία της συζύγου του και κοντινών του προσώπων.

«Με αδίκησαν όσο ελάχιστοι άνθρωποι έχουν αδικηθεί. Παρέμεινα στη φυλακή 2 χρόνια, 5 μήνες και μία ημέρα, απολύτως άδικα. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή έξω, ελεύθερος, χάρη στον ευεργετικό νόμο του κ. Παρασκευόπουλου. Διατηρώ την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική δικαιοσύνη και θέλω να πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης» δήλωσε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατούνταν ζητώντας να υπαχθεί στον νόμο Παρασκευόπουλου, σύμφωνα με τον οποίο αποφυλακίζονται υπό προϋποθέσεις όσοι έχουν αναπηρία πάνω από 67%, πάσχουν από σοβαρές νόσους ή αντιμετωπίζουν ιδιαιτέρως σοβαρά προβλήματα υγείας.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών από το Εφετείο για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δήμου, κι από τον Φεβρουάριο του 2013 εξέτιε την ποινή του στις δικαστικές φυλακές των Διαβατών. 




Φωτό: eurokinissi.gr
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου