Breaking

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ : “ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ” γιατί δεν έχετε ΑΣΥΛΙΑ! (φωτο)

Δημοσιεύθηκε: 29/06/2015 

pr1

Είστε απλά αναλώσιμοι και θα καταλήξετε στη φυλακή !!!

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΞΩ
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΤΕ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!
Μην τολμήσετε να παίξετε με το φόβο και τις καταθέσεις των Ελλήνων, εκβιάζοντας την κυβέρνηση να αποδεχθεί τις απαράδεκτες και ανήθικες προτάσεις των Θεσμών !!!
Μην τολμήσετε να κλείσετε ΑΤΜ και Καταστήματα !!!
Εκκρεμεί ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου με την οποία θα κληθείτε σύντομα να λογοδοτήσετε που ξοδέψατε τα 85 Δις του ELA και, έτσι, δεν έχετε δεκάρα τσακιστή στα ταμεία σας, την ώρα που, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΤτΕ, η απόσυρση των καταθέσεων από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα δεν ξεπέρασε τα 35 Δις.
Δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε την έλλειψη ρευστότητας για την εξυπηρέτηση των καταθέσεων, επειδή δεν τολμάτε να αποκαλύψετε τι κάνατε τα 50 Δις που λείπουν από τα 85 Δις του ELA, με τα οποία χρεώσατε ξανά τον Ελληνικό Λαό, αφού τα τα ενέχυρα της έκτακτης παροχής ρευστότητας από την ΤτΕ είναι και πάλι Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.
Αυτή τη φορά δεν θα γλυτώσετε.
Θα πάτε φυλακή !!!
Και θα πάτε γιατί ούτε ασυλία διαθέτετε, ούτε θα έχετε την τύχη να παραπεμφθείτε σε Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, προκειμένου να ξεπλυθούν τα εγκλήματα που διαπράξετε.
Αυτή τη φορά θα έχετε απέναντί σας ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, που θα σας οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, που απέναντι στη λαϊκή οργή των πολιτών που εξαπατήσατε με τα Μνημόνια, δεν θάχει άλλη επιλογή από το να σας καταδικάσει σε ισόβια, με την ειδική επιβαρυντική διάταξη περί καταχραστών του Δημοσίου.
Ρωτήστε τους Δικηγόρους σας !!!
Αυτοί ξέρουν.
pr2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου