Breaking

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΓΙΟΚΟ ΟΝΟ: "Είχα ερωτική σχέση με την Χίλαρι Κλίντον"

ΓΙΟΚΟ ΟΝΟ: "Είχα ερωτική σχέση με την Χίλαρι Κλίντον"
Άναυδους άφησε τους δημοσιογράφους η εκκεντρική Γιόκο Όνο σε ερώτηση για την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον και την πιθανότητα να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η καλλιτέχνιδα και χήρα του Τζον Λένον, που βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσει μια έκθεσή της στο Μουσείο Μοντέρναςε Τέχνης, κοίταξε έκπληκτη τους ρεπόρτερς παραδεχόμενη ότι όχι μόνο έχει συναντήσει πολλές φορές την πρώην Πρώτη Κυρία στο παρελθόν σε διαδηλώσεις κατά του Πολέμου του Βιετνάμ στη δεκαετία του ’70, αλλά ότι είχαν και μια… πιο στενή σχέση!
Η Όνο χαμογελώντας αποκάλυψε ότι είχαν μια ερωτική περιπέτεια σπεύδοντας να τονίσει ότι η εκλογή της θα ήταν μεγάλο επίτευγμα για την κοινότητα δικαιωμάτων των γκέι, λεσβιών, μπαϊσέξουαλ και τρανσέξουαλ στην Αμερική.
Όπως αποκάλυψε, οι δυο τους είχαν σχέση όταν γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 1970. «Συναντηθήκαμε πολλές φορές κατά τις διαδηλώσεις και ήρθαμε πολύ κοντά. Μοιραστήκαμε αρκετές από τις αρχές μας για σεξουαλική ισότητα και μάχη κατά της πατριαρχικής κοινωνίας στην οποία μεγαλώσαμε. Εϊχαμε μια ερωτική περιπετειούλα όταν ζούσα με τον Τζον Λένον στο Μανχάταν και η Χίλαρι σπούδαζε στο Γέιλ, αλλά μετά χάσαμε επαφή. Είναι εκπληκτικό το πόσο καλά πάνε τα πράγματα για εκείνη και έυχομαι τα καλύτερα για την εκστρατεία της», ανέφερε κατά τη συνέντευξη Τύπου.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η αποκάλυψη αυτή αναμένεται να επηρεάσει τους ψηφοφόρους, όμως προηγούμενες κατηγορίες κατά της Κλίντον για το λεσβιακό παρελθόν της δεν έδειξαν να αντιμετωπίζονται αρνητικά από τους πολίτες.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου