Breaking

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΙΔΟΥ 5 λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην πολυγουστάρει να σου κάνει στοματικό σεξ και οι τρόποι να τους διορθώσεις!

Δημοσιεύθηκε: 31/05/2015 

stomatiko

Γιατί σου λέει όχι ενώ εσύ είσαι στην κατάλληλη φάση; Μήπως έχει ξεκινήσει και κάνει μούτρα όταν της το ζητάς; Να πέντε λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην πολυγουστάρει να σου κάνει στοματικό σεξ και οι τρόποι να τους διορθώσεις!

1. Την ζορίζεις υπερβολικά με τα χέρια σου
Η γιατρός της ανθρώπινης σεξουαλικότητας Αva Cadell είναι κάθετη σε αυτό “Το μεγαλύτερο παράπονο που ακούω από γυναίκες είναι πως ο παρτενέρ τους, σπρώχνει το κεφάλι τους κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ”. Αυτός είναι κανόνας μόνο στις ταινίες πορνό. Οι περισσότερες γυναίκες δεν αισθάνονται τόσο άνετα με το να πιάνεις το κεφάλι τους λες και είναι μπάλα του μπάσκετ και εσύ παίζεις πικ εν ρολ με αυτό. Καλύτερα άσε το… στόμα σου να κάνει τη δουλειά γεμίζοντάς την κομπλιμέντα ειδικά όσον αφορά το πόσο όμορφη είναι… επί το έργον!
2. Τελειώνεις χωρίς να της το πεις
Δεν είναι και πολλές οι γυναίκες που τους αρέσει μια… ολοκληρωτική επίθεση στο ξαφνικό. “Είναι ευγενικό να τη ρωτήσεις αν της αρέσει να τελείωνεις στο στόμα της και να της δίνεις ένα χρόνο πριν το κάνεις”, λέει η Cadell. Αν η σύντροφός σου δεν ενδιαφέρεται να γευτεί το σπέρμα σου, τότε ρώτα την αν μπορείς να τελειώσεις σε κάποιο σημείο του κορμιού της, μιας και δεν είναι δεδομένο πως θα γουστάρει ό,τι εσύ θες να κάνεις με το σπέρμα σου.
3. Δεν ανταποδίδεις, όπως πρέπει
Μπορεί εσύ να γουστάρεις αλλά αρκετοί άλλοι άντρες θεωρούν δεδομένο πως δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσουν και εκείνοι το στόμα τους για την ικανοποίηση της συντρόφου τους. Μέγα λάθος μιας και αν δεν πράττεις το ίδιο τακτικά, τότε σιγά-σιγά θα την ξενερώνεις.
4. Δεν φροντίζεις τον εαυτό σου
Οι τρίχες γύρω από το πέος σου παγιδεύουν δυσάρεστες μυρωδιές και ειδικά ένας… θάμνος δεν είναι και η καλύτερή της (το ίδιο ισχύει και για το πως βλέπεις εκείνη, δεν λέμε όχι). Προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να ξυριστείς τελείως, αλλά λίγη προσοχή και καθαριότητα δεν έβλαψε κανέναν. Αν μειώσεις λίγο και την τρίχα ακόμα καλύτερα μιας και θα της δώσεις καλύτερη… πρόσβαση και θα μυρίζεις και άψογα.
5. Είσαι πολύ αργός στα… τελειώματα
Αν σου παίρνει 10 λεπτά ή περισσότερο για να τελειώσεις στο στοματικό, ίσως η παρτενέρ σου να κουραστεί. Ναι είναι προφανές πως παίζει ρόλο και ο ρυθμός της (και η ικανότητά της) αλλά άμα τα κάνει όλα σωστά δεν περιμένει έναν… μαραθώνιο. Ξεκίνήστε με περισσότερα προκαταρκτικά ή, ακόμα καλύτερα, άλλαξε τη στάση σε ένα ωραιότατο 69.
manslife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου