Breaking

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ευρωπαϊκός κολοσσός ΜΜΕ θέλει να αγοράσει ελληνικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας!

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015



Την ώρα που η κυβέρνηση προβλέπει έσοδα 350.000.000 εκ. ευρώ από την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, σύμφωνα με τη λίστα των μεταρρυθμίσεων αφενός παράγοντες της μιντιακής αγοράς θεωρούν ότι το νούμερο δεν βγαίνει και αφετέρου πληροφορίες αναφέρουν ότι...




ευρωπαϊκός κολοσσός ΜΜΕ εξετάζει το ενδεχόμενο εισόδου του στην ελληνική αγορά.

Αν και φαινομενικά πρόκειται για αντιφατική εξίσωση, δηλαδή από τη μία οι εγχώριοι καναλάρχες να διαπιστώνουν ότι το νούμερο είναι εξωπραγματικό, αφού δεν υπάρχει ανάλογη διαφήμιση για να αποσβέσει μια τέτοια επένδυση, από την άλλη πλευρά όμως κάποιοι «τρελοί» ξένοι επιχειρηματίες βλέπουν μέλλον στην Ελλάδα!

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Οι έλληνες καναλάρχες, είτε θα αναγκαστούν να συγχωνευθούν περιορίζοντας τις απώλειες σε μερικές δεκάδες θέσεις εργασίας είτε θα βάλουν χρήματα για να σώσουν τα μαγαζιά τους… από τα οποία έβγαλαν τεράστια κέρδη όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ανεξάρτητα όμως από το ποια θα είναι η στάση των ελλήνων μιντιαρχών… Ακούγονται ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Enimerosi24 και θέλουν ξένους επιχειρηματίες της τηλεόρασης να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της εισόδου τους στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου