Breaking

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τελικά...Daily Mail: Η CIA υποπτεύεται ότι η Ρωσία προκαλεί ... «καιρικές ανωμαλίες»!


Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail υπάλληλοι της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών απηύθυναν ένα, «περίεργο» κατά τα φαινόμενα, ερώτημα στον Αμερικανό καθηγητή Άλαν Ρόμποκ:
Δηλαδή, κατά πόσο μπορούν οι επιστήμονες να αποκαλύψουν ένα είδος «δολιοφθοράς» στα καιρικά φαινόμενα, από ξένες χώρες. Ο Ρόμποκ απάντησε κατ΄ αρχήν καταφατικά, προσθέτοντας όμως, ότι μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ ήταν αυτές που προσπάθησαν να επηρεάσουν το κλίμα για στρατιωτικούς σκοπούς, όπως αναφέρει η Daily Mail.
«Εάν φαίνεται πως η βροχή δεν τελειώνει ποτέ, τότε πρέπει να ενοχοποιούμε τους Ρώσους ή τους Βορειοκορεάτες», γράφει η βρετανική εφημερίδα, σημειώνοντας ότι η CIA προσπάθησε να ανακαλύψει, αν άλλες χώρες παρεμβαίνουν στις καιρικές συνθήκες, και αν σε μια τέτοια περίπτωση οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να παρακολουθήσουν τέτοιου είδους ενέργειες.
Είναι γεγονός πάντως, πως το πρόβλημα της τεχνητής αλλαγής του κλίματος σε συγκεκριμένη περιοχή ή και σε παγκόσμια κλίμακα ενδιαφέρει την CIA, αφού για την εν λόγω έρευνα έχει διαθέσει 630.000 δολάρια, ενώ οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι η πρώτη προσπάθεια των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών να μάθουν τα μυστικά της γεωμηχανικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου