Breaking

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΦΑΝΗΣ ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ : ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

January 29, 2015


Οι εκλογές της 25ης Γενάρη, σηματοδοτούν μια μεγάλη πολιτική ανατροπή.
Στις 25 του Γενάρη ηττήθηκαν οι νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές. Η Ελλάδα, με τους αγώνες του λαού, μπήκε σε μια νέα ριζοσπαστική προοδευτική τροχιά, η οποία είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει θετικές εξελίξεις και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και στην Κορινθία και η εκλογή τριών βουλευτών μας γεμίζει με πολύ μεγάλες ευθύνες στο να ανταποκριθούμε στην τιμή και στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι κορίνθιοι πολίτες, γυναίκες και άντρες, νέες και νέοι.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους περισσότερους από 33.000 πολίτες της Κορινθίας, οι οποίοι επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει την χώρα αλλά και τους περισσότερους από 9.000 συντοπίτες μου, που με επέλεξαν για να τους εκπροσωπήσω στην Βουλή των Ελλήνων.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες αλλά και όλους και όλες που έδωσαν τον εαυτό τους για τη μεγάλη νίκη της Αριστεράς.
Θεωρώ απαραίτητη την απόδοση φόρου τιμής σε όλους εκείνους τους αγωνιστές της δημοκρατίας και στην Κορινθία που μας έφεραν μέχρι εδώ και δεν έζησαν να χαρούν αυτή τη μεγαλειώδη δικαίωση των αγώνων τους.
Να είναι απολύτως βέβαιοι όλοι οι συμπατριώτες και οι συμπατριώτισσές μου, ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και θα ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές, οδηγώντας την χώρα και τον λαό σε έναν προοδευτικό δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης.


Φάνης Κουρεμπές
                                                    Βουλευτής Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου