Breaking

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Έντονη η κίνηση στην Πελοπόννησο

Ιαν 24, 2015

5
 Έντονη είναι η κίνηση στα χωριά και τις πόλεις της Πελοποννήσου, καθώς από την Παρασκευή πολλοί είναι αυτοί  που έχουν μετακινηθεί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Παρά τον κακό καιρό, η κάθοδος των ετεροδημοτών συνεχίζεται και σήμερα με αμείωτο ρυθμό.
Δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα έχουν περάσει τον Ισθμό προς Πελοπόννησο, ενώ αύριο αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση των ετεροδημοτών, δεδομένου ότι, για τους τρεις από τους πέντε νομούς της περιφέρειας, οι εκλογείς θα ταξιδέψουν για να ψηφίσουν αυθημερόν, αφού λόγω του αυτοκινητοδρόμου μέσα σε δύο ώρες το αργότερο έχουν φτάσει από την Αττική στο χωριό τους.
Οι δρόμοι είναι ανοικτοί και η κυκλοφορία διεξάγεται σε όλο το οδικό δίκτυο κανονικά. Οι οδηγοί όμως, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι προσεκτικοί διότι σε κάποια σημεία υπάρχει περιορισμένη ορατότητα εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης ή ομίχλης.
Το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου είναι ανοικτό και λειτουργούν οι πίστες. Οι οδηγοί από Καρδαρά προς το χιονοδρομικό, θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, διότι χιονίζει. Επίσης, ο δρόμος από Βυτίνα προς χιονοδρομικό είναι κλειστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου