Breaking

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ανατριχίλα,Θλίψη και Δέος.Κρίμα για τον Μπρούς Γουίλις…

Δημοσιεύθηκε: 24/12/2014 

bruce-willis

Είναι ένας… από τους πιο καταξιωμένους και αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. …
Τις τελευταίες μέρες όμως τα πράγματα για εκείνον δεν φαίνεται να πηγαίνουν πού καλά,ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως βιώνει έναν αληθινό εφιάλτη.

Ο λόγος για τον Μπρους Γουίλις, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική του Μονάχου.Ο πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ πάσχει από πάρεση προσωπικού νεύρου ή αλλιώς παράλυση Bell.
Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι η αιφνίδια αδυναμία ή παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου,πράγμα που καθιστά δύσκολο το χαμόγελο ή το κλείσιμο του ματιού, η δυσκολία των εκφράσεων,ο πονοκέφαλος και η αίσθηση πιο δυνατού ήχου από το αυτί της πληγείσας πλευράς.
Οι περισσότεροι από τους ασθενείς αναρρώνουν πλήρως από την παράλυση Bell με φαρμακευτική αγωγή κορτιζόνης.
Αν και η θεραπεία είναι πολύ ακριβή, σύμφωνα με την Espresso, ο Μπρους Γουίλις την ολοκλήρωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η συνηθέστερη αιτία της παράλυσης Bell φαίνεται ότι είναι ο ιός του απλού έρπητα, της ανεμοβλογιάς,η λοιμώδης μονοπυρήνωση, αλλά και η μεγάλη πίεση και το στρες.
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα την ίδια πάθηση εμφάνισε και ένας από τους καλλιτεχνικούς μάνατζερ της Μοντόνα, ο οποίος νοσηλεύτηκε επίσης στην κλινική του Μονάχου.
yfilios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου