Breaking

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Γιος ηθοποιού: « Ο πατέρας μου ήταν γιος πόρνης κι ενός αλκοολικού» (pics)

Γιος ηθοποιού: « Ο πατέρας μου ήταν γιος πόρνης κι ενός αλκοολικού» (pics+video)
Ο πραγματικός θρύλος της οθόνης ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του κόσμου όταν πέθανε από καρκίνο!
 Σκληρός, ξανθός με γαλάζια μάτια και σχεδόν πάντα με τζιν!Ο θρύλος της οθόνης Steve McQueen, έχασε τη μάχη με το καρκίνο το 1980 ενώ πιστεύεται ότι η αρρώστια προήλθε ύστερα από την έκθεση του ηθοποιού και την εισπνοή αμίαντου.

Ο γιος του Τσαντ, μιλάει για τον σκληροτράχηλο πατέρα του, 34 χρόνια μετά το θάνατό του και μάλιστα όχι με τα καλύτερα λόγια.
Ο ηθοποιός που πέθανε στην ηλικία των 50 ετών, ήταν ένας νταής, που πολεμούσε με τους «δαίμονες» του, παρανοϊκός, αλαζόνας, στενόμυαλος και συχνά βίαιος λόγω της χρήσης αλκοόλ και των ναρκωτικών.
Ανταγωνιζόταν, όπως είπε ο γιος του Τσαντ, τους πάντες ενώ είχε κάνει φασαρία όταν κάποια στιγμή ο Πολ Νιούμαν είχε 12 σειρές περισσότερες σε ένα ρόλο!
«Ο πατέρας μου είχε μια φρικτή παιδική ηλικία», λέει ο Τσαντ. « Πάλεψε στην κόλαση. Είχε έναν πατέρα αλκοολικό και μία μητέρα πόρνη.»
«Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά το θάνατό του ο ίδιος εξακολουθεί να είναι πολύ αγαπητός και σεβαστός για το έργο του», λέει ο Τσαντ. «Ο πατέρας μου ήταν απόδειξη πως ό, τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου