Breaking

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


      ΑΝΝΙΒΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ:        

 Θέλω να ευχαριστήσω βαθιά μέσα από την καρδιά μου, όλες τις δημότισσες και τους δημότες που ανταποκρίθηκαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου, στο συνδυασμό μας «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου Βόχας». Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τους άξιους συνεργάτες, υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και όλους εκείνους που στάθηκαν περήφανα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε αυτόν τον ΤΙΜΙΟ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ προεκλογικό αγώνα. 

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ .
Συγχαίρουμε ΟΛΟΥΣ τους εκλεγέντες Δημοτικούς  Συμβούλους όλων των Συνδυασμών τους οποίους θεωρούμε συνοδοιπόρους μας στο δύσκολο αγώνα της καθημερινότητας και είμαστε σίγουροι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα ανταποκριθούμε και θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας . 
                                       Σας σέβομαι και σας τιμώ όλους.
                                         ΑΝΝΙΒΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ
                                         ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ


                     
                


  Διαβάστε τι ωραία που τα λέει
                   ο κ. Α.Ιωάννης Παπακυριάκος!

Όταν εκτίθεσαι πολιτικά και ειδικότερα  αν ζητάς ψήφο του κόσμου,θα σου γίνει και η ανάλογη κριτική.  Κριτική σε αυτά που έχεις κάνει και σε αυτά που λες… ’’Βάλαμε τις βάσεις’’ έλεγε ο κος Παπακυριάκος… ποιες βάσεις έβαλες κ,Παπακυριάκο; Στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα με μπλέξεις,αλλά δεν μπορώ να σε φάω με τίποτε… ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα ανταποκριθούμε’’! ‘’Ούτε τους δημότες δεν κατάφερες να ενώσεις… αντιθέτως τους έχει διαλύσει ακόμα πιο πολύ’’! Ακόμα και αυτούς που το μυαλό τους ήταν λίγο πιο ανοικτό και είχαν διαθέσεις συνεργασίας, κατάφερες να τους αλλάξεις τα πιστεύω τους… Παραμύθι μέχρι εμετού!! Διαβάστε την συνέχεια του μηνύματος του μετά τις εκλογές..’’ Συγχαίρουμε ΟΛΟΥΣ τους εκλεγέντες Δημοτικούς  Συμβούλους όλων των Συνδυασμών τους οποίους θεωρούμε συνοδοιπόρους μας στο δύσκολο αγώνα της καθημερινότητας και είμαστε σίγουροι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ανταποκριθούμε και θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας’’! Πότε ζήτησες την βοήθεια της αντιπολίτευσης τα περασμένα χρόνια;  Ποτέ!!!!Πότε τίμησες την εμπιστοσύνη που σου δείξαμε κ.Παπακυριάκο; ΟΥΔΕΠΟΠΟΤΕ (Ουδέποτε ως τώρα)!Ακόμα και σήμερα μετά την επανεκλογή σου συνεχίζεις το παραμύθι με το οποίο κατάφερες να υπάρχεις… ένας σώφρων δήμαρχος θα περιοριζόταν σε ένα σκέτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τίποτε άλλο….! Όσον αφορά το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ φρόντισε να έλθουν για κανέναν καφέ και κατά μεριά Ζευγολατιό οι Βελιώτες που δεν ξέρουν που πέφτει…!!! Υγ: Το παρήγορο στην υπόθεση είναι ότι ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του… εκείνο εμένα με ένοιαζε και  προβληματιζόμουν…. θα είναι μέσα από την καρδιά του έλεγα… δεν θα είναι…!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου