Breaking

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Δημοτική σύμβουλος Αθηναίων η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής -Εκλέγεται με τον Ηλία Κασιδιάρη


Δημοτική σύμβουλος Αθηναίων η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ουρανία Μιχαλολιάκου -Εκλέγεται με τον Ηλία Κασιδιάρη.
Μετά τους γονείς της, Νίκο και Ελένη που είναι βουλευτές, η ίδια «εισβάλει» στα κοινά από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου, όπως είχε κάνει αρχικά και ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Η ίδια υποστηρίζει πως «δεν ονειρεύομαι θέσεις και καρέκλες, αλλά το μόνο που ονειρεύομαι είναι αγώνας για μια Ελλάδα ελεύθερη και εθνικιστική.»

Από την προεκλογική περίοδο είχε φροντίσει να δώσει το στίγμα που θα ακολουθήσει αν εκλεγεί, αφού σε συνέντευξη της είχε πει «Καλά θα κάνουν οι διάφοροι γνωστοί- άγνωστοι εργολάβοι που τρώνε επί σειρά ετών κρατικές επιχορηγήσεις, να αρχίσουν να μαζεύουν τα μαγαζάκια τους γιατί θα τους τα κλείσουμε».

Παράλληλα είχε πει με τι θα μπορούσε να ασχοληθεί. «Τώρα στο κομμάτι το προσωπικό επιθυμώ να ασχοληθώ με δύο τομείς, εάν αυτό είναι εφικτό. Στον τομέα τον φιλοζωικών, όπου πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε πολλά για τους μικρούς πιστούς μας φίλους όπως επίσης θα ήθελα να ασχοληθώ με τη μέριμνα της ψυχικής υγείας και της ψυχολογικής υποστήριξης. Ο δημότης της Αθήνας πρέπει να έχει κάποιον φορέα στον οποίο να μπορεί να απευθυνθεί ανά πάσα στιγμή ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης».

Οι 4 του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» του Ηλία Κασιδιάρη

    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΓΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΡΑΚΟΥΛΗ
    ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου