Breaking

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους με εντυπωσιακό τρόπο διαλύοντας τον ΠΑΟΚ με 4-1.


Μια ομάδα πρότυπο που αποπνέει την απόλυτη υγεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μια ομάδα που κόντρα σε όλους και σε όλα τα προγνωστικά, απέδειξε ότι της ανήκει το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατέχοντας με το σπαθί της και περίοπτη θέση στο σήμερα...
Μετά από τέσσερα άγονα χρόνια, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους καθώς έκανε... πλάκα στον ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ νικώντας 4-1 παίζοντας μπαλάρα κι έχοντας κορυφαίο τον Μάρκους Μπεργκ!!!
Ο Παναθηναϊκός ενώ φαινόταν να έχει χάσει τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με το που ξεκίνησε το δεύτερο... έπιασε τον ΠΑΟΚ από τον λαιμό και τον τελείωσε! Στο 50΄ ο Μάρκους Μπεργκ βρέθηκε σε θέση μέσα δεξιά στην περιοχή του ΠΑΟΚ κι ενώ όλοι περίμεναν σέντρα, αυτός... εκτέλεσε με μαεστρία τον Γλύκο για το 2-0 με το... πάρτι στην... πράσινη πλευρά του ΟΑΚΑ να συνεχίζεται!
Δεν πέρασαν πέντε λεπτά, κι ο Παναθηναϊκός βγήκε ξανά στην επίθεση, κερδίζοντας κόρνερ! Στην εκτέλεσή του στο 55', ο Καρέλης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, έπιασε την κεφαλιά και «κάρφωσε» τον Γλύκο, γράφοντας το 3-0 για τους «πράσινους» μέσα σε... έκσταση από παίκτες, τεχνικό τιμ και κόσμο!!! Ο τελικός, είχε πάρει πλέον τον δρόμο του με τον Γεωργιάδη να ανακατεύει ωστόσο την τράπουλα και να προσπαθεί να ξυπνήσει την ομάδα του, ρίχνοντας στο ματς Βούκιτς και Λίνο. Κι αυτή του η κίνηση, εν μέρει, είχε αποτέλεσμα.
Ο Λίνο ήταν αυτός που κέρδισε πέναλτι, καθαρότατο, από τον Αμπέντ, και ο Βούκιτς αυτός που το εκτέλεσε στο 70' για να μειώσει σε 3-1 στο ΟΑΚΑ και να.. ξυπνήσει κάπως και την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ που μετά και το δεύτερο γκολ είχε σιγήσει...
Παρά, όμως, τα 20 λεπτά που απέμεναν, οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να επιστρέψουν ποτέ, καθώς ο Παναθηναϊκός συνέχισε να ειναι εμφανώς ανώτερος στο γήπεδο. Ο Αναστασίου φρέσκαρε και τη μεσαία του γραμμή, βάζοντας στο ματς Ατζαγκούν και Λαγό, κλειδώνοντας επί της ουσίας το τρόπαιο αλλά και χάνοντας ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ, με το τέταρτο να έρχεται μέσα σε αποθέωση από τον Μάρκους Μπεργκ στο 88', με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια κι αριστερή οβίδα που καρφώθηκε στα δίχτυα του Γλύκου για τον θρίαμβο του 4-1 από τον Κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου