Breaking

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Στα Τρίκαλα Κορινθίας το μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας Νικόλαος


Ενα διήμερο ξεκούρασης και επαφής με τη φύση πέρασε το μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας Νικόλαος μαζί με τη σύζυγό του, Τατιάνα, στο ορεινό χωριό Τρίκαλα Κορινθίας.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», έφτασε την Παρασκευή 17 του μηνός στο ορεινό χωριό. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του ίδιου του Νικόλαου στο «Hyades Mountain Resort», όπου ζήτησε ένα δωμάτιο για Παρασκευή και Σάββατο. Οταν ο ιδιοκτήτης, Στέφανος Λαζόπουλος, του είπε πως έχει μόνο για Παρασκευή και του ζήτησε τα στοιχεία του, ο γιος του τέως βασιλιά ζήτησε την κράτηση στο όνομα «Νικόλαος». Στην ερώτηση ποιο είναι το επώνυμο, εκείνος απάντησε πως είναι ο πρίγκιπας, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρει δωμάτιο και για Σάββατο.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ευγενέστατο και πολύ φιλικό με τον κόσμο, που τους αναγνώριζε στις ταβέρνες. Μάλιστα, το ένα από τα δύο βράδια διαμονής τους, μετά από έξοδο άργησαν να γυρίσουν στο ξενοδοχείο και ο Νικόλαος ρώτησε αν μπορούσε να σταθμεύσει πιο μακριά το αυτοκίνητο, για να μην ξυπνήσει τους υπόλοιπους ενοίκους.
Η λεπτομέρεια ήταν, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, πως το αυτοκίνητο του Νικόλαου είχε πινακίδα «Νikolaοs the Gre». Το Σάββατο, το ζευγάρι απόλαυσε τα τοπικά εδέσματα, καθώς πήγε σε ταβέρνα της περιοχής. Για πολιτική πάντως δεν μίλησαν καθόλου, παρά τις φήμες για δραστηριοποίηση του Νικολάου στην εγχώρια πολιτική σκηνή. Αντίθετα, το ενδιαφέρον του μέλους της πρώην βασιλικής οικογένειας επικεντρώθηκε σε ερωτήσεις για τις τουριστικές υποδομές της περιοχής. Μετά το μεσημεριανό φαγητό, το ζεύγος έφαγε λουκουμάδες, στους οποίους ο Νικόλαος έλεγε ότι έχει μεγάλη αδυναμία.

του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ένθετο «Secret», της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου