Breaking

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Οι Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Coca Cola


Μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» που βρίσκονται στη φυλακή, «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από τη δολιοφθορά στην Coca-Cola light και τα Nestea.
Με προκήρυξη τους σε ενημερωτική ιστοσελίδα, την ευθύνη για το σχέδιο είχε αναλάβει η ομάδα Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – FAI.

Η οργάνωση υπέγραφε μαζί με τους Πυρήνες της Φωτιάς, τις προκηρύξεις ανάληψης ευθύνης των ενεργειών του σχεδίου «Φοίνικας».
Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η εντολή για την ενεργοποίηση του σχεδίου «Πράσινη Νέμεσις» δόθηκε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνται τα μέλη του «σκληρού πυρήνα της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
Το ίδιο είχαν επισημάνει και στην περίπτωση του σχεδίου «Φοίνικας», αποκαλύπτοντας ότι ο ένας από τους συλληφθέντες για την απόπειρα επίθεσης στον τέως διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Δ. Χωριανόπουλο, ο 30χρονος Σπ. Μ., είχε συναντηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού με τον έγκλειστο για συμμετοχή στη «Συνωμοσία» Χρ. Τσάκαλο, λίγες ημέρες πριν από την αποστολή του δέματος-βόμβας.
Οι αστυνομικοί εντάσσουν στο νέο τρομοκρατικό εγχείρημα την ανάρτηση στο Διαδίκτυο ενός βίντεο (στο οποίο κατά τους αστυνομικούς ακούγεται η φωνή του Χρ.Τσάκαλου), αλλά και τη δημιουργία ιστοσελίδας, που προπαγανδίζουν τις ενέργειες του σχεδίου «Φοίνικας» και της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου