Breaking

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Οξάνα Ασλάνοβα: Η «Μαύρη Χήρα» που σκόρπισε το θάνατο στη Ρωσία


Οι ρωσικές αρχές αναγνώρισαν την γυναίκα-καμικάζι που αιματοκύλισε το σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ.Η Οξάνα Ασλάνοβα.....
Η Οξάνα Ασλάνοβα από το Νταγκεστάν κατονομάστηκε από τις ρωσικές αρχές ως η γυναίκα που προκάλεσε το λουτρό αίματος στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Βόλγκογκραντ. Μάλιστα, ήταν στη λίστα με τους πλέον καταζητούμενους στη Ρωσία από τον Ιούνιο του 2012.

Η Ασλάνοβα είχε παντρευτεί δύο φορές με αντάρτες οι οποίοι εξοντώθηκαν στη διάρκεια επιχειρήσεων του ρωσικού στρατού στο Νταγκεστάν.
Όπως μεταδίδει ρωσική ιστοσελίδα, η «Μαύρη Χήρα» που πραγματοποίησε την επίθεση αυτοκτονίας ήταν φίλη της Ναΐντα Ασιγιάλοβα, η οποία πραγματοποίησε την τρομοκρατική επίθεση στην ίδια πόλη τον περασμένο Οκτώβριο, με απολογισμό 6 νεκρούς και 30 τραυματίες.
Η καμικάζι αυτοκτονίας ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη μπροστά από έναν ανιχνευτή μετάλλων στην κύρια είσοδο του σταθμού του Βόλγκογκραντ.
Ένα βίντεο-ντοκουμέντο απαθανάτισε τη στιγμή που μία πύρινη μπάλα καλύπτει την είσοδο και καπνός ξεπηδά από τα σπασμένα παράθυρα. Εκπρόσωπος της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσίας δήλωσε πως σκοτώθηκαν 14 άνθρωποι, ενώ ο αρχικός απολογισμός έκανα λόγο για 18 νεκρούς και περισσότερους από 50 τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου