Breaking

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Φρίκη στις ΗΠΑ: Κρατούσαν αιχμάλωτες τις κόρες τους σε άθλιες συνθήκες

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην Αριζόνα. Τρία παιδιά κατάφεραν να αποδράσουν από το σπίτι τους, που είχε μετατραπεί σε φυλακή. Συνελήφθη μητέρα και πατριός





Ένα ζευγάρι στο Τούσον της Αριζόνα στις Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες καθώς κρατούσε σε συνθήκες αιχμαλωσίας τις τρεις κόρες του, για διάστημα περίπου δύο ετών, αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Arizona Daily Star.
Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δυο μικρότερες αδελφές, ηλικίας 12 και 13 ετών, προφανώς κατάφεραν να διαφύγουν από το σπίτι-φυλακή και να αναζητήσουν βοήθεια σε γειτονικές οικογένειες.
Οι γείτονες κατόπιν ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία βρήκε την τρίτη κοπέλα, ηλικίας 17 ετών κλειδωμένη στο δωμάτιό της. Τα κορίτσια ήταν υποσιτισμένα και «εξαιρετικά βρώμικα», σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών αρχών.
Τα τρία παιδιά είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο για τουλάχιστον μισό χρόνο και ότι η μητέρα τους και ο πατριός τους, τους έδιναν μόνο ένα γεύμα την ημέρα.
Η αστυνομία συνέλαβε την 34χρονη μητέρα και τον επίσης 34χρονο πατριό, οι οποίοι είναι πλέον αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της απαγωγής και της συναισθηματικής και σωματικής κακοποίησης παιδιών.
Ο πατριός αντιμετωπίζει μια επιπρόσθετη βαριά κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Κρις Ουίντμερ.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου