Breaking

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ:ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

October 29, 2013

Σε πρόσφατο σχόλιό μας είχαμε αναφέρει ότι οι γνωστές αλλά και πιθανές υποψηφιότητες για τον Δήμο Κορινθίων μέχρι στιγμής αγγίζουν ίσως και ξεπερνούν τις 10 !
Όσον αφορά την υποψηφιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλη Νανόπουλου είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρη!

Ο μεθοδικός σε κάθε του κίνηση Βασίλης Νανόπουλος -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας- έχει κάνει δεκάδες επαφές με  υποψήφια στελέχη για τον συνδυασμό του και έχει πάρει διαβεβαιώσεις όχι μόνο για στήριξη αλλά και για συμμετοχή.
Ο ίδιος είναι κατασταλαγμένος ότι θα κινηθεί σε ανεξάρτητους ρυθμούς και θα συγκροτήσει ένα ισχυρό πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.
Βεβαίως η πολιτική του καταγωγή είναι γνωστή σε όλους (κεντροδεξιά),όμως γνωστές είναι και οι άριστες σχέσεις του με πολιτικά στελέχη αλλά και απλούς ψηφοφόρους και από τον χώρο της κεντροαριστεράς.
Και περνάμε στην δεύτερη πιθανή υποψηφιότητα του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού γιατρού της Κορίνθου του καρδιολόγου Χρήστου Χασικίδη.
Μια “πιθανή” υποψηφιότητα που όσο περνούν μέρες δείχνει να είναι μάλλον υποψηφιότητα με “πολλές πιθανότητες”.
Ο χαμογελαστός γιατρός είναι εξαιρετικά προσεκτικός σε κάθε του κίνηση και ακόμα πιο προσεκτικός σε κάθε του κουβέντα για το θέμα της υποψηφιότητάς του.
Περιμένει να οριστικοποιηθεί η εφαρμογή του νέου εκλογικού συστήματος για την τοπική αυτοδιοίκηση και τότε θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.
Αυτοί που τον γνωρίζουν πολύ καλά έχουν την άποψη ότι ο γιατρός βρίσκεται στον προεκλογικό αγώνα του Μαΐου του 2014 με το “ενάμισι πόδι”!
Θεωρούν μάλιστα ότι η μεγάλη του δύναμη είναι ο απλός κόσμος και όχι οι ...πολιτικοί παράγοντες !  Χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει ότι ο Χρήστος Χασικίδης δεν έχει άριστες σχέσεις με πολλούς επώνυμους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης!
Και ο γιατρός δεν θέλει να εμπλακεί με κανένα κομματικό χρίσμα και προτιμάει την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου.
Όλοι οι Κορίνθιοι έχουν χαρακτηρίσει  “προοδευτικό” τον εκ Τενέας συμπαθή γιατρό και εν τέλει ο ίδιος έχει δώσει την εικόνα του γνήσιου κεντρώου.  Αυτό βέβαια τον βοηθάει να είναι πιο κοντά σε επαφές και συνεργασίες τόσο από τον δεξιό όσο και από τον αριστερό χώρο!
Και βέβαια δεν θα πρέπει να διαφεύγει κανενός το γεγονός , ότι προέρχεται από την μεγάλη “πολιτική σχολή” της Τενέας(Δήμας ,Μανωλάκης ,Ταγαράς, Δήμας ο νεότερος κ.ά)
Είναι βέβαιο ότι  τόσο ο Βασίλης Νανόπουλος ,που όπως προείπαμε είναι σίγουρος για την υποψηφιότητα του Δημάρχου Κορινθίων , όσο και ο Χρήστος Χασικίδης που ως ένα  σημαντικό βαθμό θεωρείται πιθανότατος υποψήφιος δήμαρχος ,μέσα στον επόμενο μήνα Νοέμβριο θα έχουν ανακοινώσει και επισήμως τις αποφάσεις τους.
Λάκης Γιαννιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου