Breaking

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η Ε.Α.Σ. Νεμέας χαιρετίζει την κίνηση των 22 Βουλευτών της Ν.Δ. για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων


Η Ε.Α.Σ. Νεμέας χαιρετίζει την κίνηση των 22 Βουλευτών της Ν.Δ. που αντιστάθηκαν έστω και τώρα στο σχέδιο της φορολόγησης των αγροτεμαχίων, υποβάλλοντας στον Υπουργό Οικονομικών μία σειρά ερωτήσεων και προτάσεων....
Την αρχή έκανε ο κ. Πολύδωρας, με την ερώτηση που υπέβαλλε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τη στήριξη που παρείχε στους αγρότες – αμπελοκαλλιεργητές. 
    Τέτοιες κινήσεις είναι ευχάριστο να συμβαίνουν καθώς δείχνουν πως τα δεινά που καλείται να αντιμετωπίσει ο Έλληνας αγρότης δεν αφήνουν τους Βουλευτές ασυγκίνητους. Γι’ αυτό και ευχαριστούμε τον Βουλευτή του Ν. Κορινθίας κ. Κόλλια Κώστα που ευαισθητοποιήθηκε ξανά και κατάλαβε τις δυσκολίες που θα προκύψουν στον αγρότη από την επιβολή της δυσβάσταχτης φορολογίας που σχεδιάζει το Υπουργείο Οικονομικών. Η Ε.Α.Σ. Νεμέας εδώ και καιρό έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της για το θέμα της υπερφορολόγησης της αγροτικής περιουσίας και έχει επιστήσει την προσοχή σε όλους για το τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την ελληνική ύπαιθρο. Γι’ αυτό και είναι ευχή όλων τα μέτρα αυτά να επαναπροσδιοριστούν ώστε να προστατευτεί ο κάθε παραγωγός από τις πολιτικές αυτές που τον εξοντώνουν καθημερινά.

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΕΜΕΑΣ
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΓΑΣΤΟΥΝΙΩΤΗ ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου