Breaking

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος…

syntagma
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την κινητοποίηση του ελληνικού λαού.
Σιγά-σιγά και έχοντας στα χέρια τους όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα (χρήμα, υποσχέσεις, εκφοβισμό, φορολογική τρομοκρατία, ψυχολογικό και οικονομικό εκβιασμό), οι πολιτικοί και οι πολιτικές του συστήματος κλείνουν όλες τις διόδους, καθιστούν αδιέξοδο κάθε λογικό, δημοκρατικό και ήπιο τρόπο διαφυγής απ’ την κρίση!


     Εξασκώντας όλο και μεγαλύτερη κυβερνητική και προπαγανδιστική βία θέλουν να οδηγήσουν τον λαό είτε στην πλήρη απονεύρωση, αποχαύνωση και παθητικοποίηση,είτε στην σπασμωδική και λιγότερο ήρεμη αντίδραση.

     Λέγοντας κυβερνητική βία δεν εννοούμε βεβαίως μόνον την βίαιη καταστολή, που έτσι κι αλλοιώς έχει γίνει κανόνας, αλλά και το έντεχνο ”σπρώξιμο” του κόσμου προς την ”παρανομία” και  την αθλιότητα.
Γιατί, τί άλλο κάνουν αυξάνοντας συνεχώς, παράλογα και με εγκληματική εφευρετικότητα τους φόρους, και τα οικονομικά βάρη των πολιτών προς το δημόσιο, ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΡΔΕΣ  ”ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ” ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, οι οποίοι κάποια στιγμή νομοτελειακά θα υποστούν τον εκφοβισμό και τον εκβιασμό της στέρησης της ελευθερίας τους, με λύτρα την αφωνία και την μη-αντίδραση στηνκαταλήστευση του κρατικού-δημόσιου πλούτου;
     (Ήδη σήμερα προαναγγέλλεται, σε μιά νέα επίδειξη ιταμότητας και αισχρότητας του οικονομικού επιτελείου, νέος φόρος ”προσόψεως” στα ακίνητα!!!)

     Στο πεδίο της προπαγανδιστικής βίας, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
Ξαφνικά επινοούν χίλιους δυό κινδύνους για το πολίτευμα! Ψάχνουν, αίφνης, γιααντιδημοκρατικά ”σταγονίδια” στις ένοπλες δυνάμεις!
Δεν διστάζουν ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, να ανασύρουν από το παρελθόνδιλήμματα του τύπου: ”κυβέρνηση (δωσιλόγων) ή τανκς”!!!
Οι προβοκατόρες δρουν ανεξέλεγκτοι και καταστρέφουν την όποια ψύχραιμη πολιτική σκέψη και ανάλυση, με πράξεις (φαινομενικά) ακατανόητες, πλην απολύτωςμελετημένες και στοχευμένες..

      Μέσα σ’ αυτόν τον ορυμαγδό, το μπαράζ των επιθέσεων που δέχεται ο χειμαζόμενος,βίαια φτωχοποιημένος και απελπισμένος λαός..
..δεν έχει παρά έναν μόνον δρόμο διαφυγής:

     ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Τ’ ΑΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ..
ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ..

     Και να απαιτήσει ανατροπή μνημονιακών πολιτικών και κυβερνήσεων, με ΚΑΘΟΛΙΚΗ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ, ΣΥΝΕΧΗ κινητοποίηση, επ’ αόριστον..
..μέχρι τελικής νίκης και ανάκτησης της Εθνικής κυριαρχίας..
..ή μέχρι τελικής ήττας και πλήρους υποδούλωσης κράτους και πολιτών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου