Breaking

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλη μια τέτοια εμφάνιση του Σοφιανου και το ΚΚΕ θα πιάσει το 0,5%. Δικαίωσε τις γκαιμπελικες δηλώσεις Βενιζέλου – Γεωργιάδη!


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 28, 2013
20130928-204852.jpgΜνημειώδεις οι δηλώσεις του κ. Σοφιανού πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ, όπου θα έκαναν ακόμα και τον Μπάμπη να δακρύσει από συγκίνηση.
Αποδέχθηκε πλήρως την άποψη του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι δηλαδή η ΧΑ ανδρώθηκε στις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα!!!
Όχι όλες όμως, εξαίρεσε αυτή που πρωταγωνίστησε το ΠΑΜΕ. Ξέρετε  αυτή που άνοιγε κεφαλιά και γκρεμοτσακιζε αντιφρονούντες.
Δεύτερη οικτρή δήλωση, τα περί προπαγάνδας στα σχολεία! “Δεν πρέπει να καταδικάσουμε γενικά την κομματική προπαγάνδα στα σχολεία, μόνο την ναζιστική”!!! Δήλωσε. Προφανώς ξεχνώντας ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης, τα κομμουνιστικά κόμματα 
αντιμετωπίζονται ακριβώς όπως τα ναζιστικά, με την ίδια μεθοδολογία που έγιναν οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τα δεύτερα.
Τρίτον, η πάγια τακτική: Οι ένοχοι για την ενίσχυση της ΧΑ, έχουν ονοματεπώνυμο… Και εκεί που περιμέναμε πάλι να ακούσουμε κάποιο βαρύ όνομα τύπου “Προβοπουλος” κλπ, ακούσαμε το τροπάρι… “Καπιταλισμός”. Ακριβώς αυτο που υποστηρίζουν τα νεοναζιστικά κόμματα δηλαδη. Ο σιωνοκινούμενος καπιταλισμός κλπ κλπ.
Ουτε ο ΣΚΑΪ δεν το περίμενε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου