About Me

header ads

Συζήτηση για την ΄΄παραβατικότητα΄΄

                  

                     

                 Κάπου εδώ μέσα υπάρχουν οι λύσεις!!!

                     

Και εκεί που πήρα τηλέφωνο έναν καλό χριστιανό να τον ρωτήσω κάτι περί τον δήμο, μου έδωσε την απάντηση που ήθελα, αλλά μου λέει ότι βιαζόταν, διότι έπρεπε να πάει σε μια κουβέντα που θα γινόταν στον χώρο που συνεδριάζει ο δήμος…η συζήτηση μου είπε ότι είχε θέμα την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα των αθιγγάνων!
Επειδή είχα κουραστεί από το γράψιμο της εφημερίδας καλό είναι σκέφτηκα δέκα λεπτά διάλειμμα μάλλον ευχάριστο…και δεν έχασα καιρό και πήγα έστω και με μια καθυστέρηση δεδομένου ότι είχαν αρχίσει την κουβέντα οι παρευρισκόμενοι… Έπεσα πάνω που μίλαγε ο κος  Ραχανιώτης και απ’ότι κατάλαβε έκανε ανάλυση στα προβλήματα που υπάρχουν κλπ-κλπ!
Διαβρωμένη κοινωνία ;μπάτε λύκοι και αλέστε είναι!   
                                   
                            
Δεν υπήρχε περίπτωση να καθόμουν πάνω από 5 λεπτά διότι ήξερα τι θα άκουγα… Θα άκουγα αυτά που είχα ακούσει παλιότερα εκατοντάδες φορές και πιο το αποτέλεσμα; Μια τρούπα στο ύδωρ…το μόνο που θα πω είναι τούτο…επειδή έχω μεγαλώσει με τους αθίγγανους και γνωρίζω πολλά παιδιά σε μια συζήτηση που είχαμε κάνει μου είχε πει κάποιος από αυτούς….ρε Μασούρ εσείς δεν κλέβετε; Ψεύτικες δηλώσεις κάνετε και παίρνετε αποζημιώσεις από παντού… και μείς πως θα ζήσουμε… κλέβουμε για να ζήσουμε!! Αυτό τα λέει όλα κυρίες και κύριοι….Έχουν αυτιά και ακούνε τα παιδιά αυτά δεν είναι κορόιδα!!! Καληνύχτα σας.

       Κράτος μπουρδέλο είπαν οι φωστήρες μας!

                        

Ρε σεις λεβεντόπαιδα που πάτε ρε ξυπόλυτοι στα αγκάθια; Ρε σεις κάποτε χρώσταγα στο ΤΕΒΕ με την γυναίκα μου, γονείς με έξη παιδιά και κρυβόμασταν για να μην πάμε φυλακή ρεεεε..που το έχετε δει εσείς γραμμένο αυτό; και αυτοί οι τύποι που βλέπετε στην φωτό έχουν κάνει τα αίσχη και αλωνίζουν τον κόσμο χωρίς να τους ενοχλεί κανένας ρεεεεεεε!! Ξυπνάτε μ@λ@κες, θα σας ξεσκίσουν και θα γελάω, όχι γιατί θα πονάτε, αλλά γιατί δεν έχετε καταλάβει ότι η ζωή είναι μικρή, είναι σύντομη και στο χέρι μας είναι να περάσουμε καλά…..Και για να τελειώνουμε θα πω τούτο και τέλος επί του θέματος. Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι  δεν ξημερώνει ποτέ. Θα κοιμάστε με τα Τσαρούχια σας μια ζωή, θα σας δίνουν ψίχουλα και θα σα γ@μ@νε αλακακαριεν!
      Κοιτάξτε δίπλα σας τα λαμόγια που σας έκλεβαν!!
                       
             Μας φάγανε οι διαφωτιστές κορόιδα!!
                     
          Ο Αντρέ ο μέγιστος Αμερικανοσπουδαγμένος πολιτικός που μεγαλούργησε στο Ελλαδιστάν όταν ήλθε στην Ελλάδα ήταν πλήρως καταρτισμένος και σίγουρος για τα πάντα… ότι έκανε ήταν από πριν σχεδιασμένο και η εξέλιξη του  προδιαγεγραμμένη… δηλαδή ήξερε πιο θα ήταν το αποτέλεσμα, όταν έφτιαχνε τις τοπικές, τις συντονιστικές και όλες τις επιτροπές όπου απέκτησαν λόγο οι ταπεινοί και  καταφρονεμένοι αυτού του τόπου. Όταν τριμελείς επιτροπές από τέσσερα άτομα διαβουλεύονταν και έστελναν τα αποτελέσματα στους πιο πάνω, ήξερε που να στείλει αυτές τις μπούρδες των…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια