Breaking

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής την Πρωτομαγιά


Απριλίου 29, 2013











Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και τις συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 1η Μαΐου.
«Ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η τρικομματική συγκυβέρνηση διαλύει τις Δημόσιες Υπηρεσίες, καταργεί τη μονιμότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων και προσπαθεί με κάθε τρόπο (νομικό, πολιτικό και πραξικοπηματικό κ.λπ.) να οδηγήσει χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους στην απόλυση και την ανεργία, σημειώνει σε ανακοίνωσή της.
Τονίζει επίσης ότι «η κατάργηση των Ν.Π.Ι.Δ. (Επιχειρήσεις των Ο.Τ.Α.), η διαδικασία παραγωγής ‘’επίορκων’’ αποτελούν το όχημα της τρικομματικής συγκυβέρνησης  για μαζικές απολύσεις και την υλοποίηση των δεσμεύσεων των μνημονίων».
«Εμείς αυτό που έχουμε πλέον καθήκον είναι ο καθημερινός, επίπονος και επίμονος αγώνας μας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και την υλοποίηση πολιτικών που να διασφαλίζουν και να διευρύνουν τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου