Breaking

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τα 10 καλύτερα ζευγάρια που είδαμε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ - Εικόνες



Σε κάθε απονομή αρκετά ζευγάρια τραβούν τα φλας των φωτογράφων. Και μετά γίνονται πρώτο θέμα στα lifestyle περιοδικά μόδας. Άλλα συνεχίζουν μέχρι σήμερα και άλλα έχουν ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους. Δες την 10αδα με τα ζευγάρια που άρεσαν περισσότερο στο κόκκινο χαλί από τα 90s και μετά.
Angelina Jolie - Brad Pitt
Ποιος ξεχνά την εμφάνιση της Angelina Jolie στην περσινή απονομή η οποία εμφανίστηκε με μια μαύρη τουαλέτα με βαθύ κόψιμο στο ένα πόδι; Για χάρη του οποίου μάλιστα δημιουργήθηκε group στο Facebook. Παράλληλα, με την εμφάνισή τους διέψευσαν τις φήμες που υπήρχαν για αρκετούς μήνες και έκαναν λόγο για χωρισμό. Εκείνη τη χρονιά ο  Brad Pitt ήταν υποψήφιος για τον Α' Ανδρικό ρόλο για την ταινία Moneyball.
Katie Holmes -  Tom Cruise
Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα ήταν η τελευταία κοινή εμφάνιση που έκανε ο Tom Cruise με την Katie Holmes στα προηγούμενα Όσκαρ. Οι δυο τους ήταν χαμογελαστοί και πόζαραν αγκαλιασμένοι στο πάρτι του Vanity Fair. Η ηθοποιός τίμησε τον οίκο Elie Saab επιλέγοντας μια μακριά navy blue τουαλέτα.
 
Brad Pitt - Gwyneth Paltrow
Τα φλας των φωτογράφων κατέκτησαν (και όχι άδικα) ο Brad Pitt και η Gwyneth Paltrow οι οποίοι ήταν ζευγάρι από τα τέλη του 1994 μέχρι και τα μέσα του 1997. Μάλιστα, για ένα εξάμηνο ήταν και αρραβωνιασμένοι. Τη συγκεκριμένη εμφάνιση έκαναν το 1996 όταν οι δυο τους είχαν παίξει στο θρίλερ "Seven" του David Finch.
 
Nicole Kidman - Tom Cruise
Άλλο ένα πρώην ζευγάρι εντυπωσίασε με την εμφάνισή του. Ο λόγος για την Nicole Kidman και τον Tom Cruise στην τελετή απονομής του 1997. Με κλασσικό σμόκιν ο Tom ενώ η τότε σύζυγός του, επέλεξε μια κίτρινη τουαλέτα του οίκου Dior.
 
Jennifer Aniston - John Mayer
Η Jennifer Aniston, το 2009 έκλεψε τις εντυπώσεις στο πλευρό του τότε αγαπημένου της, John Mayer.  Η Jennifer είχε επιλέξει να εμφανιστεί με ένα στράπλες μακρύ σαμπανιζέ φόρεμα του οίκου Valentino.
 
Sarah Jessica Parker -  Matthew Broderick
Την ίδια χρονιά έλαμψαν επίσης η Sarah Jessica Parker με τον σύζυγό της Matthew Broderick. Η "Carrie Bradshaw" του Sex And The City εντυπωσίασε με το κατάλευκο φόρεμα και χρυσές λεπτομέρειες του οίκου Dior.
 
Vanessa Paradis - Johnny Depp
Άλλο ένα ζευγάρι που πέρασε από το "κόκκινο χαλί" και μπαίνει στο top 10 είναι ο Johnny Depp με τη Vanessa Paradis όταν ήταν μαζί και ευτυχισμένοι, το 2008. Το μοντέλο είχε επιλέξει μαύρη τουαλέτα με αρκετά σκισίματα και βαθύ ντεκολτέ του οίκου Chanel.
 
Penelope Cruz - Javier Bardem
Αλησμόνητη είναι επίσης η εμφάνιση του Javier Bardem και της Penelope Cruz η οποία φορούσε ένα μπορντό φόρεμα του Αμερικανού σχεδιαστή L'wren Scott, το 2011. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί έναν σχεδόν μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, Leo Encinas Cruz. Εκείνη τη χρονιά ο Bardem ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή του στην ταινία Biutiful.
 
Naomi Watts  - Heath Ledger
Το ίδιο και εκείνη του αείμνηστου Heath Ledger με την Naomi Watts στα βραβεία Όσκαρ του 2004. Ο οίκος Versace έντυσε την ηθοποιό, με τα περιοδικά μόδας να αποθεώνουν το look της. Για την ιστορία, το ζευγάρι έδειχνε ιδιαίτερα αγαπημένο εκείνη τη βραδιά ωστόσο στα τέλη του χρόνου ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους.
 
Camila Alves - Matthew McConaughey
Το 2011 τις εντυπώσεις έκλεψε και άλλο ένα ζευγάρι. Ο Matthew McConaughey με τη σύζυγό του Camila Alves. Ο πρώτος επέλεξε κουστούμι από τους Dolce & Gabbana και η Camila μια μαύρη τουαλέτα του οίκου Kaufman Franco με πολύ βαθύ ντεκολτέ ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κότσο.
 
Πηγή: Madisonmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου