Breaking

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

13χρονοι κατηγορούνται για το βιασμό 14χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη


Για το βιασμό μιας 14χρονης μαθήτριας κατηγορούνται τρεις 13χρονοι μαθητές από τη Θεσσαλονίκη. Ποινική δίωξη για παραμέληση ανηλίκου ασκήθηκε και στους γονείς των τριών μαθητών.Σύμφωνα με το thesstoday.gr το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 29 Ιανουαρίου. Η 14χρονη, αφού σχόλασε από το Γυμνάσιο πήγε με τη θέλησή της στο σπίτι του ενός εκ των δραστών.

Οπως παραδέχθηκε η 14χρονη στους Αστυνομικούς, με τη θέλησή της, ήρθε σε ερωτική επαφή, κατ' εξακολούθηση και παρά φύση με τους δύο εκ των τριών κατηγορουμένων ανηλίκων. Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής που την εξέτασε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 14χρονη, αφού αποχώρησε από το σπίτι του δράστη φαίνεται ότι μετάνιωσε για την πράξη, αφού λίγο αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς που έκαναν περιπολία στην περιοχή, σε άθλια κατάσταση να κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο.
Οι Αστυνομικοί την πλησίασαν και την ρώτησαν τι συμβαίνει χωρίς να λάβουν απάντηση. Επέστρεψαν, όμως, ύστερα από λίγο κατόπιν εντολής του διοικητή τους να τη μεταφέρουν στο τμήμα.
Η 14χρονη ξεσπώντας σε κλάματα περιέγραψε στους Αστυνομικούς τι συνέβη και αφού της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού.
Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος κι έδωσε εντολή για τη σύλληψη των τριών ανηλίκων. Λίγο αργότερα οδηγήθηκαν ενώπιόν του. Στους δύο εκ των τριών απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και συνελήφθησαν ενώ στο σπίτι του τρίτου, στο οποίο οποίου συνέβη το περιστατικό, απαγγέλθηκε η κατηγορία της συνέργειας κι αφέθηκε ελεύθερος.
Δίωξη θα ασκηθεί και στους γονείς των δραστών.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου