Breaking

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Με την κάμερα του Sport24.gr στο ΟΑΚΑ


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποτέλεσε τον 6ο παίκτη της ομάδας στη νίκη επί της Ζαλγκίρις. Δείτε videos με τους πανηγυρισμούς, τα συνθήματα, τις τσιρλίντερς και τα χειροκροτήματα στο τέλος


Επιμέλεια: Αντωνία Μαραγούσια
Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκαν στη φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας την Παρασκευή το βράδυ στο ΟΑΚΑ.
Οι περίπου 15.000 κόσμου που βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την πρεμιέρα των υποχρεώσεων των "πράσινων" με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στη νίκη.
Αποτέλεσαν τον 6ο παίκτη της ομάδας, δε σταμάτησαν να τραγουδούν και εντυπωσίασαν ακόμα και τον Καπόνο που επί σειρά ετών θήτευσε στο ΝΒΑ και δήλωσε πως κάτι ανάλογο δεν είχε ξαναζήσει.
 
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα στο κλειστό κι "έσπρωξαν" ουσιαστικά την ομάδα τους στη νίκη.
 
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη και εκείνοι τους ανταπέδωσαν το χειροκρότημα.
Δείτε επίσης σε βίντεο τις τσιρλίντερς του Παναθηναϊκού να κάνουν ένα από τα χορευτικά τους.
Επίσης παρακολουθείστε την αντίδραση τόσο των "πράσινων" στον πάγκο όσο και του κόσμου μετά από ένα καθοριστικό τρίποντο του Μπράμου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου