Breaking

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονιστικό βίντεο από τη συντριβή του ρωσικού αεροπλάνου


Δεκεμβρίου 30, 2012

Τα συνεργεία διάσωσης βρήκαν αργά χθες το βράδυ το «μαύρο κουτί» του αεροσκάφους που ανήκει στην εταιρία Red Wings του Ρώσου μεγιστάνα, Αλεξάντερ Λεμπέντεφ...                                             
«Το αεροσκάφος βρισκόταν σε καλή θέση για την προσγείωση, αλλά για άγνωστο λόγο δεν σταμάτησε στην πίστα του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να συντριβεί στον αυτοκινητόδρομο», δήλωσε ο Αλεξάντερ Νεράντκο, διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών.
Το αεροσκάφος επέστρεφε άδειο, μόνο με οκταμελές πλήρωμα, από την Τσεχία.

Πηγή των δυνάμεων ασφαλείας δήλωσε πως οι ειδικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο το δυστύχημα να προκλήθηκε από κακοκαιρία ή από λάθος του πιλότου και θεωρούν ως πιθανότερη αιτία κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Όμως ο ίδιος ο Λεμπέντεφ τόνισε το Σάββατο πως το αεροσκάφος είχε υποβληθεί πρόσφατα σε έλεγχο.

Εν τω μεταξύ το γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει το ρωσικό Τουπόλεφ να συντρίβεται στον αυτοκινητόδρομο. Η καταγραφή του βίντεο, το οποίο ανήρτησε η ρωσική ιστοσελίδα m24.ru, έγινε μέσα από κινούμενο Ι.Χ. Στο 00:09 φαίνεται, στα δεξιά της εικόνας, το αεροπλάνο λίγο πριν τη μοιραία πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου