Breaking

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει ληστείες στην Νεμέα


Δεκεμβρίου 29, 2012

Εξιχνιάστηκαν επτά υποθέσεις ληστείας σε οικίες στην Νεμέα Κορινθίας. ...                                                                                              

Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου.
Εξαρθρώθηκε, υστέρα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει επτά  ληστείες, σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών, στην Νεμέα Κορινθίας.
Συνελήφθησαν, χθες (28-12-2012) το μεσημέρι, στην Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23, 22, 20, 25 και 19 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος των ανωτέρω, σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων, ενώ επιπλέον, διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, από τα μέσα του Νοεμβρίου έως και τα μέσα Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, και διέπρατταν ληστείες, σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών, στην Νεμέα Κορινθίας, όπου με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.
Κατά τις έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο, δύο μαχαίρια, τέσσερα  ζευγάρια γάντια καθώς και τρεις  κουκούλες τύπου full face.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου