Breaking

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Ι. ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.


Δεκεμβρίου 31, 2012


  Ανακοινώνεται προς τους Χριστιανούς μας ότι κι᾿ εφέτος την Πρωτοχρονιά ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΔΥΟ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι. ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
     Έτσι την ΔΕΥΤΕΡΑ το βράδυ της 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 20.30 μ. μ. θα τελεσθεί  Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός....                                                                                                           
     Στη συνέχεια θα τελεσθεί ο Όρθρος και ακολούθως η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και η κοπή της Αγιοβασιλιάτικης πίττας και η οποία θα τελειώσει περί την 1.30 πρωινή.
     Στις ανωτέρω Ι. Ακολουθίες θα προστεί ο Σεβασμιώτατος Μητ
ροπολίτης μας κ. κ. Διονύσιος.
     Το πρωί της ΤΡΙΤΗΣ της 1ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και από ώρας 7.00 π. μ. θα αρχίσει ο ΟΡΘΡΟΣ και στην συνέχεια μετά την  ΔΕΥΤΕΡΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και περί την 10.30’ πρωινή ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία για την είσοδο του Νέου Πολιτικού Έτους 2013, στην οποία θα παραστούν και οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλεώς μας.
     Καλούνται οι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν στις Λειτουργικές αυτές Συνάξεις, στηρίζοντας με τις προσευχές τους και την αγάπη τους την ελπίδα για ανάκαμψη του Τόπου από τα πνευματικά, ηθικά και οικονομικά προβλήματα αλλά και όλους τους ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ δείχνοντάς τους ότι είμαστε κι εμείς κοντά τους, ότι τους σκεπτόμαστε και τους στηρίζουμε σ᾿ αυτές τις δύσκολες ώρες που διέρχονται όπως άλλωστε ο κόσμος όλος και ο τόπος μας.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου